Herkese Tekrardan Selamlar

Cuore'nin atasıdır. Çok farklı olmaları ve iki ayrı isimle ithal edilmeleri nedenleriyle, Charade'a ayrı bir kategori verdik. Döneminin en az yakan / çevreci benzinli otomobilidir.
Forum kuralları
Sayın Charade Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

Herkese Tekrardan Selamlar

Mesajgönderen daihatsuCHARADE1996 tarih 01 Eyl 2010, 09:13

Uzuun bir aradan sonra tekrar merhabalar.belki hatirlarsiniz avustralya dan bir daihatsu faniyim.charade kullanicisiyim.su anda elmideki charade i biraz modifiye edip satmayi dusunuyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim.eger modifiye upgrade icin bana fikir verirseniz cok sevinirim.mesela ne cesit bi celik jant takmaliyim uygun modifikasyonlar nedir.simdiden onerileriniz icin tesekkurler

@fullcross

arkadasim mesajini su anda gordum fakat nasil ozel mesaj atilacagini anlamadim.o yuzden sorunun cevabini buraya yazip gormeni dilemekten baska yapabilecegim birsey yok ondan kusura bakma.

charadelerin fiyatlari burada genel olarak 1800$ la 8000$ dolar arasi degisir

charade fiyatlarina buradan ulasabilirsin

http://www.carsguide.com.au/search/?N=4 ... &type=cars

tekrar herkese selamlar
Kullanıcı avatarı
daihatsuCHARADE1996

Marka: Daihatsu
Model: Charade

Dön Charade

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir