Herkez Buraya!!!:D

Sohbet ve tanışma forumu.

Herkez Buraya!!!:D

Mesajgönderen cahitsari tarih 22 Şub 2009, 01:27

En hızlı şoför testi.herkez yapdığı hızı yazarsa sewinirim 1.nesil sirion seni çok sewiom:D
cahitsari

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Herkez Buraya!!!:D

Mesajgönderen Doorman tarih 22 Şub 2009, 01:32

cahitsari yazdı:En hızlı şoför testi.herkez yapdığı hızı yazarsa sewinirim 1.nesil sirion seni çok sewiom:D

Cahit bey böyle bir test gerçekten lazım mı????
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen cahitsari tarih 22 Şub 2009, 02:06

Doorman yazdı:
cahitsari yazdı:En hızlı şoför testi.herkez yapdığı hızı yazarsa sewinirim 1.nesil sirion seni çok sewiom:D

forumn amacı blgi alswerisi eğlence değilse lazım değil site daihatsunun donanım özellklerini fiyatını örenceğimiz site oldnu blmiodm ksra bkma
cahitsari

Mesajgönderen Doorman tarih 22 Şub 2009, 13:24

cahitsari yazdı:
Doorman yazdı:

forumn amacı blgi alswerisi eğlence değilse lazım değil site daihatsunun donanım özellklerini fiyatını örenceğimiz site oldnu blmiodm ksra bkma

Cahit bey keşke yazdığınız mesajı göndermeden önce okusaydınız. eksik harfler yüzünden anlamak zor oluyor.
Sitenin amaçları arasında bilgi alışverişi, eğlence tabiki var. Forumdaki konuları başlıkları incelerseniz çogu kullanıcının birbiri arasında bilgi alışverişi yaptığını ve site sayesinde çok az insanın bildiği bilgilerinin nasıl paylaşıldığını sizde fark edersiniz. Konu eğlenceye gelince, özellikle toplantılarda nasıl eğlendiğimizi bir toplantımıza gelerek sizde gözlerinizle görebilirsiniz. Forumda ise eğlence adına birçok başlık mevcut. Donanım özellikleri, araçları ikinci el alan ve kullanım kitapçığı olmayan arkadaşlar için faydalı oluyor bence, sizce nasıldır bilemem. Fiyat olarakta Fatih arkadaşımız bir yazlık yerinde Daihatsu kiralayan bir işletmenin fiyatlarını vermişti, sizce sakıncalı bir durum mu bu? öyleyse sebebiyle beraber öğrenmek isterim fikirlerinizi.

Ama En hızlı Şöför testi ve yapılan son hız pek bilgi paylaşımı ve eğlence olmuyor maalesef bana göre. Çok merak ediyorsanız Sirion 1'in fabrika verisi son hızı 180 km/h. Ama yasal sınır en yüksek, otobanda 120 km/h.
Kusura bakılacak bir durum yok Cahit bey. Ben genç arkadaşlara kötü örnek teşkil etmemek için gerekli mi diye sormuştum.
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen UHMWPE tarih 26 Şub 2009, 14:18

Sirionu ile pistlerde yarışan bir arkadaşımız var: ilker. Bence bu soruyu ancak o cevaplayabilir... :D
Kullanıcı avatarı
UHMWPE

Mesajgönderen hates tarih 02 Mar 2009, 14:32

Ben niğde yolunda 170 e ulaştım, tabi ilk şehirler arası yolculuğum olduğu için radar olduğunun farkında değildim :)
Yeteri kadar nedeniniz varsa herşeyi yapabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
hates

Mesajgönderen ilker tarih 02 Mar 2009, 23:24

UHMWPE yazdı:Sirionu ile pistlerde yarışan bir arkadaşımız var: ilker. Bence bu soruyu ancak o cevaplayabilir... :D

Pistte asla maksimum süratlere ulaşamıyoruz. Otobanda yaptığım sürat ise 2 ile başlayan 3 rakamlı bir şeydi . Tam rakamı yazmıyorum ki egale etmeye çalışılıp da kötü bir sonucun müsebbibi olarak gösterilmeyeyim. 3 le başlayan 3 rakamlıyı da siz yapamayacağınıza göre problem yok :)

Düz yolda 250 ile gitmektense , pistte 130 ile gitmeyi daha eğlenceli buluyorum.
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Mesajgönderen gaddar tarih 03 Mar 2009, 00:59

azimliyim kısa bir süre içinde bir terios sahibi olacağım,malum şartlar ortada.Bu arada yeni üye oldum site mükemmel bir kaç aydır teriosları inceliyorum.Mesela yakıtların yüksekliğinden bahsediliyor ama 1.2 motor şehir içi diye övünen araçlardan ,lpgli araçlardan kullandım ama bahsedilen değerler 4x4 her halde teriostan daha uygunu yok .
gaddar

Marka: Henüz Arabam Yok
Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen cem tarih 03 Mar 2009, 21:24

teriosla 180;)
Kullanıcı avatarı
cem

Model: Terios 1. Nesil

Dön Sohbet & Tanışma

Kimler çevrimiçi