Hijet motor problemi: Benzin karterdeki yağa karışıyor

Daihatsu'nun dünya çapında satılan, satışı diğer ülkelerde devam ederken, artık Türkiye'ye ithal edilmeyen ticari modeli. Ufacık, tefecik, içi dolu turşucuk: Hijet
Forum kuralları
Sayın Hijet Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

Hijet motor problemi: Benzin karterdeki yağa karışıyor

Mesajgönderen akrep74 tarih 26 Eyl 2008, 05:55

arkadaslar selam 1990 model hıjet mınıvanım var sorunum su bana motor seması gerekıyor yakıt borularını gosteren benzını karterdekı yaga verıyor arac yakıt borularının dagılımında bır teslık var gıbı kımse cozemıyor sorunu tamırcıler servısede gıtmek ıcın baya yol kattetmem gerekıyor arac bu sekılde gıtmez zaten bana bu konuda yardım edersenız sevınırım karbıratordende kaynaklanabılır ama soktum bır sey gorunmuyor her sey normal samandra tasırıyor dıye hesap ettım delık falan da yok
akrep74

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Re: Hijet motor problemi: Benzin karterdeki yağa karışıyor

Mesajgönderen tezerlermaslak tarih 24 Kas 2008, 14:59

Mekanik benzin pompasını değiştirirseniz problem biter.
Kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
tezerlermaslak
Daihatsu Yetkili Servisi

Model: Sirion 1. Nesil

Re: Hijet motor problemi: Benzin karterdeki yağa karışıyor

Mesajgönderen hijetustası tarih 07 Ağu 2009, 12:34

:arrow: abi bende bu arabaların bütün parçaları var gel ben antalyadayımakdeniz sanayi sitesi 5002 de zeytinlik tarafında kime sorsan sölerler konyalı diinmce
hijetustası

Model: Diğer

silindir kapağı olan arasın

Mesajgönderen zafer tarih 05 Tem 2010, 13:37

sende silindir kapağı hijet 1000 varsa ara
zafer 03742123247
zafer

Model: Diğer

Dön Hijet

Kimler çevrimiçi