iç genişlik ve dizyn

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

iç genişlik ve dizyn

Mesajgönderen ercobay53 tarih 30 Tem 2011, 22:30

merhabalar adm ercan;

şunada sirionum yok ama şu 2 aydan bu yana araştırıyorum,öncelerden citroen c2 lere bakıyordum,kaçkere almaya gitim kıl payı benden önce gelenler aldı, demekki hayırlısyımış alamadım,neyse c 2 nin içine oturdum rahatlık konusunda ön taraf çok iyi ancak ben ön tarafa oturduğumda sürücü arka koltuğu kullanılmaz seviyede oluyor, boyun 1.90 neyse konuya geleyim, sirionlarlın 2 nesil olan modellerini görmüştüm ancak piyasa fiyatı 20000 civarı olduğunu düşünüyordum hiç bakıp incelememiştim, intenneten araştırmalarımın sonucu olarak özellik olarak gerçekten iyi olduğunu gördüm,şuanlık içine otruma fırsatım olmadı, yorumlardan okumama rağmen , dışarıdan küçük gözüktüğünden içi daha büyükmüş,15000 tl peşin bütçem var bu aralıkta güzel bir şey bulablirmiyim?

ilginiz için şimdiden teş. yorumlarınızı bekliyorum iyi günler.
ercobay53

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: iç genişlik ve dizyn

Mesajgönderen serdarsword tarih 30 Tem 2011, 23:18

ERCAN BEY MERHABA.SÖYLEDİĞİNİZ FİYATA İSTER 1.NESİL İSTERSENİZ 2.NESİL SİRİON BULABİLİRSİNİZ.SAHİBİNDENE BAKMIŞSINIZDIR SANIRIM.TABİ UCUZ OLANLARIN BİR ÇOĞU HATALI YADA KAZALI.İYİCE ARAŞTIRIP SAHİPLERİYLE GÖRÜŞÜN ,GÖREBİLİYORSANIZ ARAÇLARI BİZZAT GÖRÜN.
DAİHATSU SAHİBİ OLUP ARAMIZA KATILMANIZ DİLEĞİYLE HOŞÇAKALIN. :)
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen ercobay53 tarih 31 Tem 2011, 00:19

ilginiz için teş. temenlim o niyetten aranızda olmak :) yanlız konuda söylemek istediğimi söyleyemeden konuyu kapamtışım, iç dizayn olarak nasılr bir araç rahatmıdır? geişlik bakımından?.
ercobay53

Model: Sirion 2. Nesil

Mesajgönderen FaTiH tarih 31 Tem 2011, 11:33

İç genişlik olsun tavan yüksekliği olsun sınıfındaki en iyi denebilecek araçlardan biridir 2. nesil Sirion emin olun! Mutlaka bir gidip görün oturun; zannedersem hak vereceksiniz bize o zaman..Hayırlısı olsun..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen argyle tarih 04 Ağu 2011, 19:52

Fatih, "tavan yüksekliği olsun sınıfındaki en iyi denebilecek araçlardan biridir 2. nesil Sirion" değil, sınıfındaki en yüksek tavan yüksekliğine sahip diye biliyorum. Daihatsu yüksek tavan yapıyor zaten modellerini Erco Bey.

Serdar, belki arkadaşın adı Ercüment :mrgreen: .
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir