İlk buluşmamız!

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

İlk buluşmamız!

Mesajgönderen FaTiH tarih 05 Oca 2008, 19:19

Bu işler böyle başlarmış..Sadece iki kişiyiz!Doorman ve ben..!Ne demişler ama;başlamak yarısıdır!!Daha kalabalık ve daha sıcak bir gün dilekleriyle!! :wink: Biraz üşüdük ama hoş bir deneyim oldu!!Darısı hepimizin başına!! :lol:
Eklentiler
SS850122.JPG
SS850124.JPG
SS850128.JPG
Araçlar yanlarında duranlara ait değildir;yer değiştirdik..Kırmızının yanında duran; yeşilin sahibi bendeniz Fatih;Kırmızı ise dostumuz Doorman in aracı.. Ps: Minibüscü bi amcayı çevirdik adamcağız zar zor ikimizin fotoğrafını çekebildi;uzun süre fotoğraf makinasının mercek tarafından karşıyı görmeye çalıştıktan sonra! =) Ardından da bikaç soru tabii bu arabalar neymiş böyle die!! =)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: İlk buluşmamız!

Mesajgönderen cccengiz tarih 05 Oca 2008, 19:50

abi valla süper, Daihatsu dostluğu böyle olur işte. İnşallah yakında hepimizin birlikte çekildiği bir resmi burada yayınlarız.
cccengiz

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 07 Oca 2008, 09:24

Fotoğraflar çok güzel! Buluşmanıza, tanışmanıza çok sevindim. Keşke Ankara'da yaşasaydım da ben de gelebilseydim... :cry:
İnşallah ilkbaharda da hep birlikte Bolu'da buluşacağız. :roll:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Sirion gti tarih 07 Oca 2008, 12:11

İnşallah planlarınız gerçek olur.Toplantı bize uygun bir vakitte olursa biz 2 sirionla katılırız aranıza.
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen FaTiH tarih 07 Oca 2008, 12:23

Sirion gti yazdı:İnşallah planlarınız gerçek olur.Toplantı bize uygun bir vakitte olursa biz 2 sirionla katılırız aranıza.

Planlarımız hepimiz için planlar Sirion gti!Herkese uygun bir vakit olması için gereken çabayı göstereceğiz..Emin olabilirsin..Hele bir şu kışı geçirelim de.. 8)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen Doorman tarih 07 Oca 2008, 12:57

Sirion gti yazdı:İnşallah planlarınız gerçek olur.Toplantı bize uygun bir vakitte olursa biz 2 sirionla katılırız aranıza.

Buluşmadan önce mutlaka herkese uygun birgün tayininde çaba sarfedilecektir herkesin katkısı ile.

Not: Hava cidden soğuktu fotograf çekerken fatih çaktırmamaya çalışsada ikimizde titriyorduk :mrgreen:
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Sirion gti tarih 07 Oca 2008, 13:18

Tamamdır o günü iple çekiyorum iyi bir organizasyon yaparsak gerisi gelir.Bolu diyince akla abant geliyo orda şöle göle karşı arabalarımızı sıralıyıp resimlerini çekmek süper olur.
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir