İlk Daihatsu'm

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Re: İlk Daihatsu'm

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 04 Nis 2011, 23:12

Sanirim hepsi yalan oldu bugun sol tarafi daha dogrusu on tamponun sol tarafi cizildi ve yuksek bir fiyat cikar ise bu fikirler iptal olabilir insallah lokal boya ile cizikler yok olur. Suan annemi double din icin ikna etmeye calisiyorum :-D
yalcinuven96

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Mesajgönderen setlerss tarih 05 Nis 2011, 12:12

yalcinuven96 yazdı:Sanirim hepsi yalan oldu bugun sol tarafi daha dogrusu on tamponun sol tarafi cizildi ve yuksek bir fiyat cikar ise bu fikirler iptal olabilir insallah lokal boya ile cizikler yok olur. Suan annemi double din icin ikna etmeye calisiyorum :-D

Geçmiş olsun

Nazarlığı olur insanların gözü oraya kayar çok fazla göze batmıyorsa hiç yaptırma....
setlerss

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 06 Nis 2011, 13:25

araç siyah olduğundan belli oluyor orayı yaptırmayacağız . dediğiniz gibi nazarlık olarak kalsın :) :) Allah büyüğünden korusun Annem tutturdu şimdi jant diye sizin kafanızı karıştırmayayım olduktan sonra yazarım size :)
yalcinuven96

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 06 Nis 2011, 20:31

geçmiş olsun dostum.nazarlık olarak kalsın bence de.bende de sol arka kapıda sanırım sokak arasında bahçeli duvara yanaşırken çalı çırpıdan mı anlamadım kapı kolunayakın çizik oluşmuş.pasta az da olsa gçeirdi ama maglum goze batıyor.

ya bu tv elrde reklamı donen japon bi yapıştırıcı gibi bişi çizikleri kapatan zımbırtı.alan varmı hiç kullanan ya da..?geçrekten çzikleri yok ettigi dogrumu?
goztepeli_TR

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 16 Nis 2011, 15:06

Pek sanmam onların o çizikleri kapatacağını ama denemekte fayda var :D
yalcinuven96

Önceki

Dön Materia

Kimler çevrimiçi