İlk Daihatsu'm

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

İlk Daihatsu'm

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 27 Mar 2011, 12:22

İyi günler arkadaşlar 22Şubat2011 de 2009 model Siyah gold otomatik materia aldık 23 bin tl ye Renault 2000 Scenic rxt ile takasa girdik aracımdan çok memnunum ve Modifiye yapmak istiyorum Modifiye derken o y.Dışındaki adamlar gibi abartılı değil . İçine ses sistemi 7'' televizyonlu teyp ve dışına jant (16'' veya 17'') ve ufak tefek aksesurlar Aracımın resimleri.:.
http://img534.imageshack.us/i/27032011073.jpg/
http://img25.imageshack.us/i/27032011076.jpg/
http://img688.imageshack.us/i/27032011077.jpg/
http://img813.imageshack.us/i/27032011080.jpg/

Resim
Resim
Resim
Resim

Yorumlarınızı bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler. :) :D
yalcinuven96

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: İlk Daihatsu'm

Mesajgönderen kepir tarih 28 Mar 2011, 15:42

maşallah araç çok temize benziyor,umarım keyifle uzun yıllar binersiniz.modifiye için bilgim yok ama eminim bilgili arkadaşlar yarımcı olur :)
Kullanıcı avatarı
kepir

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 31 Mar 2011, 21:56

arakdaşım şimdiden hayırlı ugurlu olsun aracın...Aramıza hoşgeldin diyerekten aracının resimlerine baktım.gayet temiz görünüyor.allah kaza bela vermeden binmek nasip etsin. :wink:

Ben de materia mı alalı 6 ay oldu.hala arabama binince aldıgım zevk ve haz tartışılmaz.hiç ona olan hayranlıgım bitmiyor.Modifiye uzerine çalışmalara girecegini yazmışsın.İlk olarak şunu soylemeliyim.İLk egzosun kafasını değiştirme ile başla.hatta forumda benım taktırttıgım egzos kaflaıgın resmini de koydum bak derim.linki de aşağı koyuyorum bakarsınız.egzos göresellikte çok değiştiriyor aracı buna emin ol.

LİNK: sonunda-son-moda-materia-t1267-120.html

2.olarak da 17 jant almalısın bence.Bende şu 1 mayıstaki dügünümü atlatıp haziran ayı gibi 17 jant ve 40mm alçaltan spor helezon alıcam.helezonlar için link istersen;

LİNK: http://www.x-tremetuning.com/vogtland/spor_yaylar.php

MATERİA İÇİN FİYAT 398TL.(takım ) araç 4cm alçaltmakta ve performanstan asla ödün verilmiyor.ALMAN malı.iyi araştırdım. :D

3. olarak ses sistemine gelirsek şayet; ben sadece TÜP BASS( PIONEER CHAMPIONS SERİES ÇİFT BOBİN 450WATT) BASS + HS808A idi sanırsam HARWARD ANFİ TAKTIRTTIM.ses mükemmel) zaten 6 kabin var araçta ve bütün 6 kabinde JBL idi sanırım.ses mükemmel oldu.

4. SON alarak ön camlarda film yoksa 2 numara hafif karanlık cam film yaptırtman.arkakalar orjınalinden renkli siyah cam oldugu için önler sırıtır.önlere de film cam çektirtmelisin.gerçi ben aracı aldıgımda satan arkadaş yaptırtmış saolsun :mrgreen: ve en önemlisi KOL DAYAMA KOLÇAĞI TAKTIRTMALISIN.O RESİMLERDE FORUMDA KOYDUM BULURSUN.KOL DAYAMA KOLÇAGI çok önemli.yoksa uzun yolculukta yorulursunki şayet snein araç otomatik vites.muhakkak şarttttt...20tl kolçak + 5 tl de taktırtma 25tl ye maloluyor.ucuz bişi.resimler yine sana ilk koydugum linkte bi sayfada olması lazım. :wink:
goztepeli_TR

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 01 Nis 2011, 15:34

aracı annem kullandığından araç alçaltmayı düşünmüyoruz scenic ten söktüğümüz full alpine set var sadece 1 tane daha anfi istiyor. O bass bagaja büyük gelir sanırım ama deneyeceğiz artık. 17 inch jant konusunda ikna ettim :) spoiler çok istiyorum birde arka cama www.daihatsuaskina.com yazdırmak :D :lol: bence bu adresteki arabaların kendi araçlarına böyle birşey yaptırması gerekiyor. Spoiler bulursam size bende yollarım sanırım sizde istiyorsunuz olmasa fiberden yapılacak sanırım.Babam kapıda bekliyor geri yazacaklarımı akşam yaacağım iyi forumlar....
yalcinuven96

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 01 Nis 2011, 23:00

valla spoiler istanbul da yapan turkset oto var.hatta msni duruyor sürekli online genelde..100tl yapıyorlarmış orjınali ile birebir aynı yapıyorlarmış. :wink: ben sonradan vazgeçtim şuanki aracımın görünüşü çok daha iyi geldi benim gözüme :mrgreen: ancak cam rüzgarlık istiyorum bulamıyorum izmirde bir türlü...bulursan arkadaşım bana da almayı unutma dostum :cry: .

bugün aracı yine silerken aracın başıan gelen kişilerin haddi hesabı yok.biri ki bişi dedi çok güldüm.abi bu araba ıssız adamdaki araba değil mi dedi...hiç dikkaitmi çekmemişti filmde dogrumu acaba.geçri o filmi izledigimde bende bu araç yoktu ondan dikkatimi çekmemiş olabilir. :D
goztepeli_TR

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 02 Nis 2011, 08:06

cam rüzgarlık derken... yan camlar içinmi bizim aracı aldığımız bir yyerde orjinal sanırım sökerim gece vakti kamera yoksa yollarım sana :lol: (orda gri materia da var yan cam rüzgarlığı.) Aslında spoiler güzelde sıkıntı yaratır geri geri parklarda. Sıfır yanaşmak gerektiğinde spoiler pert.. :wink:
yalcinuven96

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 02 Nis 2011, 08:09

Dün anneannemi hastahaneye götürdük ve park ettik aracı yanımızada bir kadın geldi . Kadın arabaya binebilir miyim dedi. :lol: Güvenlik bişey olucak diye korktu ve oda bindi kadın araca hayran kaldı Yurtdışından mı aldınız dedi... :lol: :lol: :lol:
yalcinuven96

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 02 Nis 2011, 08:10

AYNEN YAN CAMLAR İÇİN...mukemmel yakışıyor. :wink: ki senin araçta koyu renk mutlaka bulursan şayet taktırtmalısın ve bana da şurda satılıyor diye haber vermelisin. :mrgreen:
goztepeli_TR

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 02 Nis 2011, 11:59

Simdi toyotaya 500 watt lik invertor taktiriyoruz arac 2011corolla karsimizda modifiyeciler var gidip soracagim simdi ruzgarligi invertor isterseniz siparis veririm arabaniza 500 watt a kadar elektronik esya baglayabiliyorsun.
yalcinuven96

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 02 Nis 2011, 14:14

goztepeli_TR yazdı: bugün aracı yine silerken aracın başıan gelen kişilerin haddi hesabı yok.biri ki bişi dedi çok güldüm.abi bu araba ıssız adamdaki araba değil mi dedi...hiç dikkaitmi çekmemişti filmde dogrumu acaba.geçri o filmi izledigimde bende bu araç yoktu ondan dikkatimi çekmemiş olabilir. :D

Issız Adam'daki eleman Chrysler PT Crusier kullanıyor
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 02 Nis 2011, 16:20

SonCuoreci yazdı:
goztepeli_TR yazdı: bugün aracı yine silerken aracın başıan gelen kişilerin haddi hesabı yok.biri ki bişi dedi çok güldüm.abi bu araba ıssız adamdaki araba değil mi dedi...hiç dikkaitmi çekmemişti filmde dogrumu acaba.geçri o filmi izledigimde bende bu araç yoktu ondan dikkatimi çekmemiş olabilir. :D

Issız Adam'daki eleman Chrysler PT Crusier kullanıyor

HMMM...! dikkatimi çekmemesi normal ozaman materia degilse.gerçi crysler de çok benziyor arkası... :wink:

B uarada bizim materia ların arkası japonların miğferleri gibi şekli var :D

invertor düşünmüyorum dostum bana bu ses sistemi fazalsıyla yetiyor.sadece yan cam rüzgarlıklar lazım onu da bulabilsem bi :oops:
goztepeli_TR

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 03 Nis 2011, 02:58

Bugün yolda park etmiş bir aracın aynasının arasına bir not bıraktım''www.daihatsuaskina.com 'a bekleriz ''diye :D inşallah o materiacıyıda buralarda görürüz. Yarın Arabaya 17 jant alacağız 17 olma iste 16 malesef :oops: resimlerini koyarım birde rüzgarlık araştırmlaraım devam ediyor.
yalcinuven96

Mesajgönderen setlerss tarih 03 Nis 2011, 14:51

Aarcınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğim ile.Sitemizi tanıtmak için bu kadar özverili lmanız gerçekten hpşuma gitti inşallah hiç eksilmeden deva eder.

Şimdi Bizim araçlarımza spoiler'in yakıştığını düşünmüyorum ama cam üstündeki rüzgarlıklar gerçekten güzel oluyor duruşunu değiştiriyo istersen benim resimlerden bakabilirsin,Ayrıca u rüzgarlıkların yan saniyisini arıyorum ama bulamıyorum bi bulsam alıp izmirliye alıp göndericem eğer sorularınız olursa yanıtlamaktan memnum olurum...

Son olarak dün yani 02.04.2011 de ıkea nın orda siyah bi materia ile karşılaştım forumdamı acaba....
setlerss

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 03 Nis 2011, 18:07

teşekkürler setlerss tüm sorunlarımı ilk size danışacağım... Araç sahibi inallah notu görmüştür. Bu arada son dakikada jant almaktan vaz geçtik. Daha doğrusu erteledik jantlar sağlam ve araca yakıştığını söylüyor herkes. Jant yerine araca double-din teyp almayı düşünüyoruz. elimizde alpine mid takımı ve Alpine sbe-1243bp var bunları en kısa sürede taktırıcaz .bass ı taktırsak mı taktırmasak mı çok kararsızız çünkü bagaj çok ufak ve tatile giderken bi hayli zorlanacağız.Sizce nasıl bir çözüm bulabiliriz.
yalcinuven96

Mesajgönderen setlerss tarih 04 Nis 2011, 10:41

yalcinuven96 yazdı:teşekkürler setlerss tüm sorunlarımı ilk size danışacağım... Araç sahibi inallah notu görmüştür. Bu arada son dakikada jant almaktan vaz geçtik. Daha doğrusu erteledik jantlar sağlam ve araca yakıştığını söylüyor herkes. Jant yerine araca double-din teyp almayı düşünüyoruz. elimizde alpine mid takımı ve Alpine sbe-1243bp var bunları en kısa sürede taktırıcaz .bass ı taktırsak mı taktırmasak mı çok kararsızız çünkü bagaj çok ufak ve tatile giderken bi hayli zorlanacağız.Sizce nasıl bir çözüm bulabiliriz.

Janttan iyiki vazgeçmişsin double din daha çok yakışacaktır bende düşünmüyor değilim sub'ı ise hiç düşünmeyin tak çıkar yaparsınız olur biter bendede var aynı şekilde.....
setlerss

Sonraki

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir