Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

İlk Sirionla Tanışmam Ve Alevlenen Aşk

Daihatsu ile nasıl tanıştınız? Ilk Daihatsu'nuz ne modeldi? Alırken sevinçten zıpladınız mı? Satarken hüzünden ağladınız mı? Bebeğimiz gibi özenle baktığımız Daihatsu'larımıza dair hatıralarımızı paylaşıyoruz.

İlk Sirionla Tanışmam Ve Alevlenen Aşk

MesajSirion gti, 07 Oca 2008, 20:51

2005 senesinde kafaya koymuştum araba almayı artık benimde 4 teker üzerinde ilerleme zamanım gelmişti ve başladım araba bakmaya bide sıfır olmalıydı ilk arabam.Az çok her marka arabaya baktım fazlaca gezdim internette hyundai getze baktım yok hoşuma gitmedi herkeste var dedim bu şekilde araştırmaya devam ederken bir tanıdık vasıtasıyla daihatsu bakma fikri uyandı ve attık kendimizi mecidiyeköydeki daihatsu bayine araçları gördüğüm ve özelliklerini duyduğum an başladı aşk ama aşk buya zorluk olması şart adam dediki düz vites türkiyede hiç kalmadı 3 ay sonra japonyadan gelcek ,dedim hop göster ama elletme olmaz bulcaz bi şekilde.Ama ne kadar aradıksa nafile sıfır mavi düz vites bulamadık en son pazar günü umutlar tükendiği an, internette gezinirken autoland'de mavi bir sirion olduğunu gördüm ve dedimki kesin unutmuşlardır silmeyi araba satılmıştır, ilgisizlikten duruyordur nette.Hemen aradım ama tahminim yanlış çıktığına ilk defa bu kadar sevindim araç galeride alıcısını bekliyordu, adama dedim ben hemen geliyorum kaça kadar açıksınız hemen atladım gittim güneşliye ve beni en iyi anlatan arabayı sirionu mavişi gördüm ve tabi hemen işlemler falan başladı çarşamba teslim aldık.Arabaya bindim gidiyorum servis elemanı dediki ilk 3 bin km falan devirli kullanmayın rodaj süresi falan tamam dedim.Ama e-5 rodaj dinlermi arabayı alışımla makaslara başladım artık o benimdi aşk yerini sevgiye bıraktı..Ve sirionumla 2007 ağustosta takla atana kadar sayısız badireler atlattık ve ona gözüm gibi baktım,sağolsun oda benim yüzümü kara çıkarmadı 3.25 inden s70 t5 ine kadar ve saymak istemediğim opel ,honda tarzı bir çok arabaya haddini bildirdik .Takla attığımızdada allaha şükür görevini yaptı ,arabaya bindiğimiz gibi sağlam indik..Bu sevgi burada bitmemeliydi 4 ay aradan sonra aralık 5 te mavi bir sirion daha aldım artık kolay kolayda bırakmam bi sıkıntı olmadıkça.
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: İlk Sirionla Tanışmam Ve Alevlenen Aşk

Mesajfeylesof, 11 Tem 2009, 19:04

Mavi sirionlarımızı yaklaşı aynı zamanda almışız. Sahibinde rasgele geziyorum pek araba alma niyetimde yok öyle, ve benim arabanın ilanını gördüm hemen eşimi çağırdım ve aracın tipini beğenip beğenmediğini sordum o sadece tipiyle ilgilenir, çok beğendiğini söyledi, hemen sahibini aradım ertesi gün anlaştık ve arabayı aldım.
feylesof

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Dön Hatıralar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir