İnadına DAİHATSU TERİOS

Daihatsu'nun 4x4 Mini-SUV segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Daihatsu Be-go, Toyota Rush ve Perodua Nautica adları altında da satılmaktadır.

İnadına DAİHATSU TERİOS

Mesajgönderen volkaneren tarih 05 Oca 2012, 22:33

2008 AT ile aranızdayım 3 gün oldu iyiki alışım müthiş keyifli bir arac
volkaneren

Marka: Daihatsu
Model: Terios 2. Nesil

Re: İnadına DAİHATSU TERİOS

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 06 Oca 2012, 00:44

Aramıza hoşgeldiniz, aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız ve sitemizde aktif bir üye olmanız dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen bahadirefe tarih 10 Oca 2012, 13:21

Iyi gunlerde kullanin. Bende 2009 silver ile bundan sonra sizlerleyim :-)
bahadirefe

Mesajgönderen 19OSMANCIK19 tarih 13 Şub 2012, 15:11

BENDE 2008 TERRİOS SİLVER İLE YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE TANIŞTIM...ÇOK MEMNUNUM ŞU ANA KADAR...
19OSMANCIK19

Mesajgönderen Kemal Kayan tarih 14 Şub 2012, 14:12

Bazı forumlara bakıyorumda adamlar "teriosa o paraları veren adamın aklından şüphe ederim","o para o arabaya verilirmi" demişte 25.000-30.000 TL fiyat aralığında 2006-2009 model arası hem şehiriçi hem uzun yol hem arazi de kullanılabilecek bu sağlamlıkta bu tasarımda başka bir araç göremiyorum... Lada Niva'nın 2009-2010 modellerine 20.000+ fiyatlar isteniyorki 88 modelinden fazla bir farkı yok:) , 2000-2003 opel astra classiclere bile 22.000 civarı fiyatlar isteniyor...
Şu araçlar Daihatsu Terios değilde Toyota Rush diye satılsaydı her sokakta enaz 5 tane olurdu heralde...

10 gün kadar önce 2006 yeni kasa teriosumu 1 sirion ve 1 feroza almak için satmıştım. Ne yazıkki istediğim kriterlerde bulamadım 2 araçtanda,, bigün baktım bi 2008 Terios gördüm önümde, fiyat normal...
50.000 km, siyah, kaza boya değişen yok,,, kaçarmı? :D kaçmaaaz...
Kemal Kayan

Mesajgönderen Snn Lk tarih 14 Şub 2012, 15:21

Bende 1 Hafta Önce Sıfır Terios Aldım Bundan Önce Materiam Vardı Daihatusu'nun Bi feroza birde 1. nesil Sirionuna Sahip olamadım Dier Modellerinin hepsine Sahip oldum Kalite yi yaşıya bilcegimiz bi marka opel renault v.s. araçlar hikaye :) Şuan teriosumla çok mutluyum iyi almışım alırken tereddüt ettim ama şuan hastası oldum istedigim viraja istedigim hızla girebiliyorum hiç bir şekilde savurma yok almadan önce 1.5 motor çekmez o arabayı diyenleri şimdi dikiz aynamdan izliyorum :)
Snn Lk

Mesajgönderen livan08 tarih 14 Şub 2012, 20:11

Snn Lk yazdı:Bende 1 Hafta Önce Sıfır Terios Aldım Bundan Önce Materiam Vardı Daihatusu'nun Bi feroza birde 1. nesil Sirionuna Sahip olamadım Dier Modellerinin hepsine Sahip oldum Kalite yi yaşıya bilcegimiz bi marka opel renault v.s. araçlar hikaye :) Şuan teriosumla çok mutluyum iyi almışım alırken tereddüt ettim ama şuan hastası oldum istedigim viraja istedigim hızla girebiliyorum hiç bir şekilde savurma yok almadan önce 1.5 motor çekmez o arabayı diyenleri şimdi dikiz aynamdan izliyorum :)

hayırlı olsun.aracınız 2011 mi 2012 model mi?
Yakışır mı bir kaçağa ecel eliyle ölmek!
Kullanıcı avatarı
livan08

Model: Terios 1. Nesil

Mesajgönderen argyle tarih 15 Şub 2012, 12:01

2011'dir bence, 2012 getirdiklerini hiç zannetmiyorum.

Snn Lk, hangi model Daihatsular'ın oldu? Bunları kıyaslar mısın, artıları eksileri, birbirlerinden üstünlükleri ve geri olan yanları?
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen ATEŞ tarih 16 Şub 2012, 15:40

Merhaba
Bende 8 aydır kıpkırmızı bir Terios sahibiyim.. aracımı çok seviyorum.. tek kusuru içeri fazla motor sesi gelmesi o da onun nazar boncuğu bence:))
Kullanıcı avatarı
ATEŞ

Mesajgönderen serdarsword tarih 16 Şub 2012, 22:24

ATEŞ yazdı:Merhaba
Bende 8 aydır kıpkırmızı bir Terios sahibiyim.. aracımı çok seviyorum.. tek kusuru içeri fazla motor sesi gelmesi o da onun nazar boncuğu bence:))

Onunda çaresi var ama elinizi cüzdana atmak zorundasınız tabi.İyi bir ses izolasyonu ile çözülebilir. :wink:
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen pikapika tarih 06 Mar 2012, 18:31

Arkadaşlar, geçenlerde İstanbul'dan Zonguldak'a Terios'umuzla gittik. Malum kar yağışının en yoğun olduğu dönemdi, Mazda'mı çok sevsem de güvenemedim ve eşimin Terios'u ile yola çıktık. Uzun yol performansı beni hayrete düşürüdü. Yol tutuşu ,hızlanması ve yakıt tüketimi gayet iyiydi.

Bir de tüyo vereyim: 115 - 120 km/sa arası hızlarda motorun en sessiz halini bulabilirsiniz. :D
pikapika

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen argyle tarih 06 Mar 2012, 22:26

Mazda ne var? Biraz bahsedebilir misiniz Mazda'dan, Terios ile de kıyaslayarak?
Teşekkürler.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen Snn Lk tarih 11 Mar 2012, 03:37

argyle yazdı:2011'dir bence, 2012 getirdiklerini hiç zannetmiyorum.

Snn Lk, hangi model Daihatsular'ın oldu? Bunları kıyaslar mısın, artıları eksileri, birbirlerinden üstünlükleri ve geri olan yanları?

Üzgünüm Biraz geç Cevap Veriyorum :(

Daihatsu yla appluase iLe tanıştım Sonradan Yrv'm oldu Yrv'mden Sonra Sirion Sporty aldım Sonra Materia En Son olarakta Terios aldım :) Yrv Performans olarak çok güzel Bi araç Otomotik Vites olmasına Rağmen Yolda Düz gitmezdim Zikzak Giderdim Sürekli :) Makas Canavarıydı O aracım :) Sirion Görünüş olarak Şirin Bi aracımdı Performans Yrv Kadar Yoktu Materia En çok Sevdigim aracımdı Tamamen Farklıydı Kendi el emeklerimle Bi kaç Modfiye ile bareber Tamamen Bir göz Odağı haline getirmiştim yalnız çok savuryordu ve rüzgarlı havada sanki rüzgar alıp götürck gibi hissedyrdm. Terios'umu İse 2.el Gold almayı Düşünüyordum yalnız biraz titizimdir ve bildgmz üzere teriosların bagajındaki bagalitler çizilmeye çok el verişli bu yüzden içime sinmedi temizi olsun boşu olsun kendim doldururum düşüncesiyle Prime Terios aldım 0 Ve Beni hayal Kırıklıgına uğratan tek Şey Sıfır Araçta Klima Yok :( Bu çok Üzdü Beni Aracı Boşaltmak İçin Ellerinden gelen Herşeyi Yapmışlar Paçalıkları Bile sökmüşler :) Terios Doch Motor olmasıyla Performans Çok güzel Açık hava Filtresi İle destekledigimz Zaman Süper bi Serilik kaznıyor araç ışıklarda kalkarken en önde başlıyorum Ankara Çevre yolunda 140 ile 160 Km/h Arasında Virajlara Girdim Savurma Binde 1 Çok az Oluyor Daihatsunun Buzamana Kadar Tek eksigi Ön Kokpit Bence Yinede Aynı Aşamdn Bidaha Geçsem Daihatsudan Vaz geçmem Bu kalite Bu dizayn Yok başa bir arabada ya :) özellikle Materia Ufak tefek Oynamalarla Fenomen Oluyor Ankara da Oturan arkadaşlarımız Belki görmüştür Siyah Kırmızı Amerikan sinyalli Uğur Böçeği :) Daihatsuyu Daha Geniş Bi şekildede Anlatabilirim Saatlerce Gerçekten Bu fiyatlara Çok Güzel araçlar Daihatsu Diilde Toyota olarak ülkemize Gelse Bu araçlar Bence 2 Kat fiyatlara satılır Fazla Uzatmak İstemiyorum baya uzattım zaten :) Bi araba ile Aşk Yaşamak İstiyosanız Daihatsu ya Binmeden Bunu Gerçek Bir şekilde Anlıyamazsınız :)
Snn Lk

Mesajgönderen mm.mustafa tarih 14 Mar 2012, 16:50

volkaneren yazdı:2008 AT ile aranızdayım 3 gün oldu iyiki alışım müthiş keyifli bir arac

Merhaba,
aracı kaça aldınız acaba. yakıt tüketimi konusunda bilgi verebilirmisiniz. araç otomatik 4 vites olduğu için son vites hızı nasıl. aslında 2008 model gold ların fiyatları 28-30 arasında değişiyor fakat siz kaça aldınız acaba.en azından kafamda bir fikir oluşur.ben 25 binlere bulabilirmiyim diye düşünüyorum.
mm.mustafa

Mesajgönderen volkaneren tarih 22 Mar 2012, 22:30

Araç 30 a maloldu bana. 1.5 gold otm. 67500 de idi ve tabi atiker lpgli. gayet temiz bi araç.
volkaneren

Dön Terios

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir