argyle yazdı:2011'dir bence, 2012 getirdiklerini hiç zannetmiyorum.
Snn Lk, hangi model Daihatsular'ın oldu? Bunları kıyaslar mısın, artıları eksileri, birbirlerinden üstünlükleri ve geri olan yanları?
Üzgünüm Biraz geç Cevap Veriyorum

Daihatsu yla appluase iLe tanıştım Sonradan Yrv'm oldu Yrv'mden Sonra Sirion Sporty aldım Sonra Materia En Son olarakta Terios aldım

Yrv Performans olarak çok güzel Bi araç Otomotik Vites olmasına Rağmen Yolda Düz gitmezdim Zikzak Giderdim Sürekli

Makas Canavarıydı O aracım

Sirion Görünüş olarak Şirin Bi aracımdı Performans Yrv Kadar Yoktu Materia En çok Sevdigim aracımdı Tamamen Farklıydı Kendi el emeklerimle Bi kaç Modfiye ile bareber Tamamen Bir göz Odağı haline getirmiştim yalnız çok savuryordu ve rüzgarlı havada sanki rüzgar alıp götürck gibi hissedyrdm. Terios'umu İse 2.el Gold almayı Düşünüyordum yalnız biraz titizimdir ve bildgmz üzere teriosların bagajındaki bagalitler çizilmeye çok el verişli bu yüzden içime sinmedi temizi olsun boşu olsun kendim doldururum düşüncesiyle Prime Terios aldım 0 Ve Beni hayal Kırıklıgına uğratan tek Şey Sıfır Araçta Klima Yok

Bu çok Üzdü Beni Aracı Boşaltmak İçin Ellerinden gelen Herşeyi Yapmışlar Paçalıkları Bile sökmüşler

Terios Doch Motor olmasıyla Performans Çok güzel Açık hava Filtresi İle destekledigimz Zaman Süper bi Serilik kaznıyor araç ışıklarda kalkarken en önde başlıyorum Ankara Çevre yolunda 140 ile 160 Km/h Arasında Virajlara Girdim Savurma Binde 1 Çok az Oluyor Daihatsunun Buzamana Kadar Tek eksigi Ön Kokpit Bence Yinede Aynı Aşamdn Bidaha Geçsem Daihatsudan Vaz geçmem Bu kalite Bu dizayn Yok başa bir arabada ya

özellikle Materia Ufak tefek Oynamalarla Fenomen Oluyor Ankara da Oturan arkadaşlarımız Belki görmüştür Siyah Kırmızı Amerikan sinyalli Uğur Böçeği

Daihatsuyu Daha Geniş Bi şekildede Anlatabilirim Saatlerce Gerçekten Bu fiyatlara Çok Güzel araçlar Daihatsu Diilde Toyota olarak ülkemize Gelse Bu araçlar Bence 2 Kat fiyatlara satılır Fazla Uzatmak İstemiyorum baya uzattım zaten

Bi araba ile Aşk Yaşamak İstiyosanız Daihatsu ya Binmeden Bunu Gerçek Bir şekilde Anlıyamazsınız