SonCuoreci yazdı:Abicim, büyük geçmiş olsun ya, gerçekten çok feci bir durum. Memleketi hükümetlerinin arka bahçesine çevirdiler adamlar. zaten bu ispark olayını hala anlayabilmiş değilim. Paraların kimin cebine gittiği apaçık ortada ve bizim milletimizin hala sesi çıkmıyor. Yalnız ben yakın bir zamanda bekliyorum; bu millet artık sınırına geldi, bıçak kemiğe dayandı. Halkın isyan etmesi yakındır diye düşünüyorum!
bailiwick yazdı:Saol Onur abi. Arkadaşlar bu arada plakalarınızı kontrol ettirin kime söylediysem 3-5 borcu çıktı. Linki veriyorum. Bu arada linkin adıda blacklist olaya bak ya![]()
http://212.175.100.149:6161/BlackList/
Umut-Gultekin yazdı:Benimki de temiz çıktı. İnşallah ödeme yapmak zorunda kalmazsın. Araba alırken zaten arabanın parası kadar vergiyi devlete ver, yetmedi her sene vergi öde, o da yetmedi dünyanın en pahalı benzinini kullan. Bir de yaşadığın olay... Ben şaşıyorum nefes almaya nasıl vergi koymadılar hala...

argyle yazdı:Onur,
yazılı tarihin başından bu yana bu millet hiçbir zaman isyan çıkarmamıştır. Az gelişmişliğin (gelişmemişliğin) önemli nedenlerindendir.

argyle yazdı:Sebep?
Varsa bir faydası, ben de beyin kıvrımlarımın arasını derz ile doldurayım.

argyle yazdı:Neden 12 haziran 2011 demek istedim abi, birşey mi oldu o tarihte?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir