İstanbul da 2. el Kar Lastiği (orjinal ebat)

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

İstanbul da 2. el Kar Lastiği (orjinal ebat)

Mesajgönderen FaTiH tarih 05 Ara 2011, 11:46

Net.te ilanlarda gezinirken gördüm arkadaşlar..Orjinal ebatlarımızda kış lastiği bulmak pahalı ve zor bildiğiniz üzere..İhtiyacı olan varsa düşünülebilir gibi geldiği için paylaşayım dedim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-j ... 775/detay/

Sahibiyle yaptığım mesajlaşmalar neticesinde edindiğim bilgiler:2 kış kullanıldığı & 4000-5000 km yol yapmış olduğu bu lastiklerle.. Üretim tarihi de 2008 in 21. haftası imiş..

Ben Ank.da olduğum için astarı yüzünden pahalıya gelecekti kargo v.s. vezgeçtim o yüzden..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: İstanbul da 2. el Kar Lastiği (orjinal ebat)

Mesajgönderen argyle tarih 05 Ara 2011, 17:07

Fatih,
çok istiyorsan bir otobüs firmasıyla yollayalım sana, ama ne kadar isterler bilmiyorum taşımaya. Araştır, uygun olursa buradan yollarız.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 06 Ara 2011, 13:37

FaTiH yazdı:Net.te ilanlarda gezinirken gördüm arkadaşlar..Orjinal ebatlarımızda kış lastiği bulmak pahalı ve zor bildiğiniz üzere..İhtiyacı olan varsa düşünülebilir gibi geldiği için paylaşayım dedim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-j ... 775/detay/

Sahibiyle yaptığım mesajlaşmalar neticesinde edindiğim bilgiler:2 kış kullanıldığı & 4000-5000 km yol yapmış olduğu bu lastiklerle.. Üretim tarihi de 2008 in 21. haftası imiş..

Ben Ank.da olduğum için astarı yüzünden pahalıya gelecekti kargo v.s. vezgeçtim o yüzden..

Bence o lastiklerin miyadı dolmuş artık. 4. yılına girecek neredeyse... Bir kış kullanmak için aldığına değmez bence, tavsiye etmem...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen argyle tarih 06 Ara 2011, 19:41

Abi iyi görünüyor ama.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen Gokceaydin tarih 08 Ara 2011, 22:29

Ah bu otomobil bağımlılığı, ah bu toplu taşıma konusundaki lüzumsuz psikolojik bariyer...İstanbul'da öldürseler kış lastiğine para vermem. İstanbul'da hava sıcaklığı nadiren eksilere düşer. Kar - buz ise yılın iki günü ya olur, ya olmaz. O iki gün de arabamı kullanmayıveririm, olur biter :)
Gokceaydin

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir