izmirde özel servis

Merkez servis kapandığına göre, oranın müşterileri şu an farklı servis arayışındalar. Bu arayışa yardımcı olması için servis ve bayi deneyimleri forumumuzu oluşturuyoruz.
Forum kuralları
Yaşadığımız bayi ve servis deneyimlerini aktarırken lütfen ölçülü bir dil kullanmaya ve otokontrol yapmaya özen gösterelim. Aksi taktirde yazdıklarınız nedeniyle sizler veya sitemiz zan altında kalabilir ve bunu engellemek için yazılarınız uygun bir dille yumuşatılmak zorunda kalabilir. Lütfen bu durumdan kaçınmak için ve anlatmak istediklerimizin kendi kelimelerimizden oluşmasını sağlamak için, kullandığımız dilin ölçülü olmasına özen gösterelim. Bu foruma birbirini kötülemek isteyen rakip servis ve bayilerin girişi kesinlikle yasaktır. Öyle bir durum yakalanırsa ilgili yazılar/puanlar silineceği gibi, bu girişimde bulunan kurum ifşa edilecektir.

izmirde özel servis

Mesajgönderen eserkemal tarih 08 Oca 2012, 18:58

arkadaşlar herkese merhaba.İzmir de elektro oto dışında aracımızı emanet edebileceğimiz birileri varmıdır. elektro oto kesinlikle berbat bir servis ve kesinlikle işden anlamıyorlar sırf bu servis sıkıntısından dolayı çok sevdiğim arabamı bile satmayı düşünüyorum.önerilerinizi bekliyorum.
eserkemal

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: izmirde özel servis

Mesajgönderen FaTiH tarih 08 Oca 2012, 20:13

Toyota servislerini kullanın o takdirde eserkemal..Ya da içinize sinmiyorsa rutin bakımlarda yağ-hava filtreleriniz internetten ısmarlayın, dilediğiniz ustaya götürün bakımınızı yaptırın..Filtreleri v.s. ısmarlayabileceğiniz site önerisinde bulunabilirim..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen eserkemal tarih 08 Oca 2012, 20:20

aslında İzmir de büyük bi toyota servisi aynızamanda daihatsuyada bakıyordu ama daihatsu kısmını kapattılar. özel toyota servisleri bakarmı bilmiyorum ama denemekte fayda var. yağ ve parça için site önerirseniz sevinirim. teşekkürler.
eserkemal

Mesajgönderen FaTiH tarih 08 Oca 2012, 23:09

Yetkili servis bile istese bakar da aracınızın garanti kitapçığına kaşe vuramaz sadece.. Özel Toyota servisleriyse muhakkak bakar..Sizin aracınız da benimki gibi eski kasa Sirion ise (2003-2005 model; 102 beygirlik) ben en son geçen hafta yaptırdığım bakımla ilgili paylaşım yapmıştım.Aracınız kaç bin km.de belirtmemişsiniz gerçi ama..Yaptığım paylaşımda internetten filtreleri getirttiğim web adresini de belirtmiştim..Gönül rahatlığıyla aynı siteden alışveriş yapabilirsiniz; güzel çalışıyorlar doğrusu..İlgili link.: gonderi19478.html
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen eserkemal tarih 08 Oca 2012, 23:25

teşekkür ederim fatih. ben bilmiyordum toyota servislerinin baktığını çok faydalı oldu verdiğin bilgiler. aracım 2005 1.nesil touring 106000 km de hemen izmirdeki toyota servislerini araştırmaya başlıcam...
eserkemal

Mesajgönderen FaTiH tarih 08 Oca 2012, 23:30

Verdiğim linkteki gibi ihtiyacın olan parçaları alırsan eline; sanayiide istediğin ustaya da yaptırtabilirsin bu işleri; illa ki Toyota servisi olmasına gerek de yok yani..Ama aracında ufak tefek de olsa sorunlar varsa ve bunlar hakkında da birşeyler yaptırtmayı düşünüyorsan rutin bakım dışında o zaman durum başka tabii.. Rica ederim..Faydalı olabildiysek ne mutlu.. :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen argyle tarih 09 Oca 2012, 17:12

Arkadaşlar,

İzmir'de bir de bu yetkili servis varmış:

http://www.daihatsu.com.tr/bayi-agi.asp

Ayrıca, komşu illerdeki servislere de bakabilirsiniz.

Özel servis olarak, Daihatsu özel servisleri olabildiği gibi, "tüm Japon araçları"na bakanlar da olabiliyor.

Kolay gelsin.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Dön Servis ve Bayi Deneyimleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir