Sirion gti yazdı:Ben genelde opet alırım ama kasap arkasını döndüğünde güvenmiyceksin derdi babam hiç birine güvenim yok
FaTiH yazdı:Doorman in dediği gibi bu olaylar bayiiden bayiiye değişiyor..Markalara mâletmek yanlış olur..Ben hep Opet ten alıyorum işin açığı..95 Oktan..Buradan almamın üç nedeni var.. 1.Acayip sık bir biçimde opet benzin kalite kontrol aracını istasyonda görüyorum..Bu beni işin doğrusu etkiliyor! 2. Türk iştiraki bir firma..Shell gibi falan değil.. 3. ise Opet kart ı parolu kartlardan olduğu için heryerde kullanabiliyorum..Kazandığım puanlarla biçok şey yapabiliorm..Ve Shell Club Smart kart gibi;atıyorum "1milyon puan biriktir;sana deniz topu verelim" tarzı aptal bi kataloğu yok Opet in!İstersen biriktirdiğin puanlarla benzin alabiliosn!Bence oldukça hoş..(Not:Bilmeyenler için..Migros Club kartlarınızı da aynen opet kart gibi kullanabilirsiniz..) Biraz reklam koktuysa affedin beni ama tercih sebeplerimi yazmayı uygun gördüm..
SonCuoreci yazdı:Bu arada benim benzin aldığım istasyonun da belli bir miktarın üstüne bedava yıkaması var Umut, ama ben o otomatik yıkamalara kesinlikle sokmam arabayı, boyasını mahvediyorlar maalesef...
SuperSonic yazdı:SonCuoreci yazdı:Bu arada benim benzin aldığım istasyonun da belli bir miktarın üstüne bedava yıkaması var Umut, ama ben o otomatik yıkamalara kesinlikle sokmam arabayı, boyasını mahvediyorlar maalesef...
Evet ayrıca farları da çiziyo uyuz aletler. Ben zaten sadece çok zorda kalırsam (vakitsizlik) giriyorum. Onun dışında hep köpüklü bıcı bıcı yapar arabam
SonCuoreci yazdı:Bu arada Umut, sana bir şey daha soracağım: benim avatardaki ibrenin 0'dan 180'e uçmasında senin parmağın var mı acaba?
SuperSonic yazdı:SonCuoreci yazdı:Bu arada Umut, sana bir şey daha soracağım: benim avatardaki ibrenin 0'dan 180'e uçmasında senin parmağın var mı acaba?
Yok desem, inanacakmışsın gibi sanki
FaTiH yazdı:haha!!!Cuore me bak yaavs!!Canavar maaşallah!!
Abi bu kadar zamandır tepki vermemiş oluşun da ilginç yalnız!!Yattın hemen 180 in üzerine uzun zaman!!
Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir