Kapı koruma şeridi ve cam rüzgarlığı

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

Kapı koruma şeridi ve cam rüzgarlığı

Mesajgönderen Ally_07 tarih 24 Ağu 2011, 16:55

İnternette gezerken bizim YRV'ler için aşağıda göreceğiniz kapı ve tampon koruma şeridi seti ve cam rüzgarlığını gördüm. ikisinin de faydalı aksesuvarlar olduğunu düşünüyorum. şeritler özellikle şehir içinde çok işe yarayabilir. annemim jazz ı için serviste soruk (onda da standart değil) 800-900 TL istiyorlar ama o kadar da para verilmez. ben zaten tampon köşelerine yaptırdım eşimin arabasında 10 TL'ye 4 köşe setler satılıyor. çok da güzel oldu. ama kapı için olanını bulamadım.

rüzgarlık da bildiğim kadarıyla camı biraz bile açsanız araç içindeki hava akşını kolaylaştırıyor yakıt açısından da cam yarım açıkken sürüşe göre daha az direnç oluşturuyor.

acaba bu aksesuvarları nasıl temin edebiliriz? ebayda yok bu resimleri bir alman sitesinde buldum orada satıyorlar. ama bilmediğim bir site, emin olamadım. kapı seti için 60 € rüzgarlık için 40 € yazmışlar. sitenin adresi http://www.arnoldkfz.de/shop/ hatta baya bir aksesuvar seçeneği var ilgilenenler için.

merak edip bu konuda çalışma yapan var mı acaba?
Eklentiler
577_0.JPG
Kapı koruma bantları
577_0.JPG (63.96 KiB) 201 kere görüntülendi
584_0.JPG
Rüzgarlık
584_0.JPG (49.97 KiB) 202 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Marka: Daihatsu
Model: YRV

Re: Kapı koruma şeridi ve cam rüzgarlığı

Mesajgönderen xfreex tarih 25 Ağu 2011, 08:15

tamponları düşünmedim ama cam rüzgarlıklarını biraz araştırdım. ama kayda değer bir sonuç elde edemedim nette. zaten bizim araçların standart parçalarını bulmak zor. rüzgarlığa gelince biraz daha zorlaşıyor. bir aksesuarcıya sorduğumda adam, hocam aracı getir deneyerek bulalım demişti. yrv ye ait yok ama diğer markalar için olanlardan uydurma yöntemi:) ile bulacaktı. faydalı bir ürün.
xfreex

Model: YRV Turbo

Re: Kapı koruma şeridi ve cam rüzgarlığı

Mesajgönderen Ally_07 tarih 25 Ağu 2011, 11:05

yok hocam uydurma yöntemi bana gelmez, pimpiriğim ben.. :mrgreen: bence koruma bantları da çok faydalı
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Model: YRV

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir