KAPLAMA YONTEMIYLE ARAC RENK DEGISIMI

Forum kuralları
Lütfen bu alana açacağınız konu başlığının genel bir konu olduğundan emin olunuz. Eğer tek bir modele hitap eden bir konudan bahsediyorsak, örn: "Sirion fren sistemi güçlendirmesi" gibi, bunun Sirion'a ait kategoride yazılması, bilgiye kolay ulaşılabilirlik açısından daha uygun düşecektir.

Re: KAPLAMA YONTEMIYLE ARAC RENK DEGISIMI

Mesajgönderen feylesof tarih 29 Eki 2010, 02:12

CST yazdı:arkadaşlar geçenlerde şirkete malzeme alımı için ümraniyedeki imes sanayi sitesine gittim. Orda araç kaplama folyolarından gördüm. metresi 10 usd'ye satılıyor. düşünen varsa özelden bilgisini verebilirim yalnız tek top olarak satıyorlar bir top 50m uzunluğunda 1,22 genişliğinde.

Bursada Folpa diye biryer var ankara yolunda metre olarak satıyor ben 2 metreyi 15 tl'ye almıştım geçen sene.
feylesof

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: KAPLAMA YONTEMIYLE ARAC RENK DEGISIMI

Mesajgönderen kepir tarih 29 Eki 2010, 09:36

arkadaşlar bu folyo işini kendi yapacaklara ufak bir öneri.folyo yapıştırmadan önce bir kovaya su koyun, bulaşık sabunu ekleyerek köpürtün.sonra kaplanacak yüzeye bir sünger vasıtasıyla bol bol sulu köpük yayın. bu sayede folyo kaplarken anında yüzeye yapışmaz ve herhangi bir hatalı yapışmada kolaylıkla folyoyu kaldırıp düzeltme imkanı sağlar.folyo kaplayan arkadaşlar belki bunu uygulamıştır ben yine de belirtmek istedim.
Kullanıcı avatarı
kepir

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Önceki

Dön Kaporta

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir