Kaporta / Boya Ustası-Tamirhanesi tavsiyesi

Forum kuralları
Lütfen bu alana açacağınız konu başlığının genel bir konu olduğundan emin olunuz. Eğer tek bir modele hitap eden bir konudan bahsediyorsak, örn: "Sirion fren sistemi güçlendirmesi" gibi, bunun Sirion'a ait kategoride yazılması, bilgiye kolay ulaşılabilirlik açısından daha uygun düşecektir.

Kaporta / Boya Ustası-Tamirhanesi tavsiyesi

Mesajgönderen coure tarih 25 Tem 2008, 16:32

Arkadaşım Merhaba,

Aracım 1993 model coure dış kaportası boya ve bazı tamirat istiyor uygun ve güvenilir nereye ve ne kadara yaptırabilirim.
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler....
coure

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: Kaporta / Boya Ustası-Tamirhanesi tavsiyesi

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 25 Tem 2008, 17:56

coure yazdı:Arkadaşım Merhaba,

Aracım 1993 model coure dış kaportası boya ve bazı tamirat istiyor uygun ve güvenilir nereye ve ne kadara yaptırabilirim.

Hangi şehirde olduğunuzu söylerseniz mutlaka bir tavsiye veren çıkacaktır :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen cccengiz tarih 25 Tem 2008, 18:03

SuperSonic yazdı:
coure yazdı:Arkadaşım Merhaba,

Hangi şehirde olduğunuzu söylerseniz mutlaka bir tavsiye veren çıkacaktır :)

Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz..
Umut'un da dediği gibi hangi şehirde olduğunuzu belirttiğiniz takdirde muhakkak tavsiye veren arkadaşlarımız olacaktır. Şayet İstanbulda iseniz ( Büyük ihtimal diyorum) , Sultanbeyli oto sanayide benim önerebileceğim bir kaporta-boya ustası var. Sultanbeyli size yakın ise ve gitmeyi düşünürseniz haberleşelim.Hacıefendioğlu Oto Kaporta-Boya.
cccengiz

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen coure tarih 25 Tem 2008, 18:25

Merhaba,

Ev sahipliği yaptığınız için çok teşekkür ederim. :)
İstanbul'dayım Avrupa Yakasında ikamet ediyorum sultanbeyli aslında çok uzak kalıyor.
İlginiz için teşekkür ederim. Daha yakın bir semtte olsa süper olurdu... :D

İyi Günler...
coure

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 25 Tem 2008, 18:32

coure yazdı: İstanbul'dayım Avrupa Yakasında ikamet ediyorum sultanbeyli aslında çok uzak kalıyor.

Daihatsu servisi olarak derseniz, Topkapı'daki Kar Otomotiv veya Maslak'taki Per Otomotiv var. Fiyat konusunda pazarlık yapmanızı tavsiye ederim. Per Oto'ya bizim siteye abone olduğunuzu söylerseniz güzel bir indirim yapacaklardır sanıyorum :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen coure tarih 25 Tem 2008, 18:57

Per oto'yu biliyorum bir kere gittim motorumla ilgili bana bir fiyat çıkardı akıllara zarar aynı kısımda bır alttında aracımla ılgılı sıkıntıyı cozdurdum istemıs olduğu sadece işlik için ben hem ıscılık hemde motoru yenılettım :D

İlginiz için teşekkürler ben servislere pek sıcak bakmıyorum.
coure

Mesajgönderen savasma tarih 12 Kas 2010, 20:48

aynı şekilde aracı ilk aldığımda benimde yolum düşmüştü Per Oto'ya, aracın arkasından gelen sesler yüzünden. bir tur attık ve biraz incelemeden sonra ön amortisörlerin değişmesi gerektiğini söyledi, sanırım oranın yetkilisiydi. Aracın arkasında gelen sesler için ön amortisörleri değiştirmek istemesi biraz şüphelendirdi beni. Oturduğum yerdeki komşu motor ustasına götürdüm ve aracı bıraktım. Akşam aldığımda sorun çözülmüştü. Arka tarafta tam olarak hatırlayamıyorum ama biryerin bir parçası yerinden çıkmış sanırım oraya bişeyler ayarladım dedi. yani Per oto'ya 300-400 tl vereceğime bedavaya yaptırmış oldum (bedava derken, arabada yapılacak birkaç işlem daha vardı sadece onları ödedim). Sanırım ön amortisörler değiştikten sonra sorun çözülmeyecekti ve muhtemelen arka amortisörleride değiştirecekti..
savasma

Model: YRV

Dön Kaporta

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir