7 kişilik terios başlığı aracılığı ile aranıza katıldım ve yaratıcı birkaç arkadaşın olduğunu görmek gerçekten güzel
sizlerden aracınızda ne tür değişiklikler olmasını istediğinizi bu bölüme yazmanızı, illaki modifiye şart değil onarımda dahil her türlü sizlere yardımcı olmak isterim
bir müşterilerim aracın ön tarafının kısa ,tamponun ise kenarlardan çok uzun ve biçimsiz oluşundan şikayetçiydi
bende kafamdan bi uygulama yaparak müşterimin isteğini gerçekleştirdim
çok beğendiğini ve aracın kısalığındaki rahatsızlığınıda dile getirmesiyle
bende hemen 1 ay içerisinde aracını tamamen yeni bir görünüme kavuşturdum
ön tamponu tamamen el işçiliği galvaniz paslanmaz sacdan şekillendirerek daha sağlam ve bebeksi görünen ön kısmı biraz daha vahşileştirdim. bu sayede tamponumuz artık yeni bir görünüme kavuştu
bagaj kısmı çok kısa olduğundan arka kelebek camı kısmından tamamen kesilerek 30 cm galvaniz takviye yapıldı ve artı bir kelebek camı ilave edildi
bu sonuçlada hem geniş bagaj hacmi hemde jeep görünümü elde ettik
son olarakta ön motor kapağı ve ön çamurlukları 15er cm uzatarak bildiğiniz jeep havasını vermiş olduk
aracı görenler çok beğeniyor ve çok şaşırıyor
çünkü bu aracı ben yaptıktan 6 ay sonra çekik gözlü üretimciler aynı tasarımın uzun şeklini yani 7 kişilik teriosu üretiyorlar =)
bu gerçekten şaşırtıcı sanıyorum
daha güzel fikirlerinizi ve kendi aracınızda görmek istediklerinizi çekik gözlülerden evel benimle paylaşırsanız çok sevinirim
şimdiden çok teşekkür ediyorum ilginiz için...
atölyem bostancı san. sitesindedir tel. 0216 572 28 82 gsm 0534 355 68 06 levent usta