Sirion gti yazdı:İlk olarak aracınızın kayıtlı olduğu şubeye gitmeden plakanızın kaybolduğuna dair bir dilekçe yazılır daha sonra şubeye gidip ilgili memura nüfus cüzdanı ve ruhsat fotokopisiyle teslim ettikten sonra size verilen makbuz tarzı kağıtla cemiyete gidip kare yani nova plaka almak istediğinizi söliyeceksiniz onlarda neden falan diycek abi arabanın plaka yeri kare diğeri olmuyor dedikten sonra tek plaka için 8 ytl ödedikten sonra plaka basan en yakın şubeye gidilir plaka bastırılır daha sonra plaka alınarak tekrar kendi şubenize gelip plakaya son mührü vurduktan sonra olay bitiyor.Paylaşıyım dedim çünkü diğer forum sitelerinde herkes kafasına göre sallamış bide muameleci bu 8 ytl lik işlem için 70 ytl istiyor haberiniz olsun
SuperSonic yazdı:Sirion gti yazdı:İlk olarak aracınızın kayıtlı olduğu şubeye gitmeden plakanızın kaybolduğuna dair bir dilekçe yazılır daha sonra şubeye gidip ilgili memura nüfus cüzdanı ve ruhsat fotokopisiyle teslim ettikten sonra size verilen makbuz tarzı kağıtla cemiyete gidip kare yani nova plaka almak istediğinizi söliyeceksiniz onlarda neden falan diycek abi arabanın plaka yeri kare diğeri olmuyor dedikten sonra tek plaka için 8 ytl ödedikten sonra plaka basan en yakın şubeye gidilir plaka bastırılır daha sonra plaka alınarak tekrar kendi şubenize gelip plakaya son mührü vurduktan sonra olay bitiyor.Paylaşıyım dedim çünkü diğer forum sitelerinde herkes kafasına göre sallamış bide muameleci bu 8 ytl lik işlem için 70 ytl istiyor haberiniz olsun
Abartmış
Bizim arabanın iki plakasını birden çaldılardı da muameleye 80 lira vermiştik yanlış hatırlamıyorsam. O zaman sormuştum bu işlemin masrafı 40 lira olur demişti bizim muameleci.
ozgursula yazdı:Bu arada ben de ön plakayı kare yaptırdım ancak mühür yok. Orjinal mühürlü plakayı bagajda gezdiriyorum acaba bir problem olur mu.
bailiwick yazdı:http://www.sahibinden.com/app_plaka_sok_fiyat_kapida_odeme_tum_turkiye_de_WQQaXQQ10354879WQQpXQQdisplayitem
Arkadaşlar konu ile alakalı bu ilanı gördüm ve aradım sordum sadece ruhsat fotokopisinin faxlanmasını istiyorlar. Nasıl oluyor bu iş hiç anlamadım.
bailiwick yazdı:APP plakanın açıklaması nedir trafikte sorunsuz kullanabilirmiyim?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir