Kasko Tercihleriniz

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

Re: Kasko Tercihleriniz

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 24 Mar 2010, 15:42

FaTiH yazdı:Bugün itibariyle ben de Dubai Sigorta dan "7 yıldızlı kasko" müşterisiyim..

O da ne demek desem? :roll: Bu arada fiyatı çok iyiymiş.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen FaTiH tarih 24 Mar 2010, 16:13

Abi bu link.de detaylar var eğer merak edersen.. http://www.dubaigroup.com.tr/grup.asp?a ... o=93&dil=1

Ben de açıkçası sitemizde bu şirketten kasko yaptıran arkadaşlar vasıtasıyla duydum araştırdım; bakalım nasıl çıkacak..Dilerim ihtiyaç kalmaz tabii orası ayrı..!
Bu arada Auto King ten mini onarım da var abi, sen seversin bu işleri; bilgin olsun diye söyledim..! :wink: :D
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen ozgursula tarih 24 Mar 2010, 17:44

Fatih 10 numara bir fiyata yaptırmışsın kardeşim. Ben de geçen sene ergo isviçre'ye kasko yaptırdım. cazip gelen tarafı 1 defaya mahsus hasar ne kadar olursa olsun perte çıkmadığı sürece kaskodan ne hasar kademesi düşüyor ne de bozuyor. Hatta anahtarı üzerinde olan bir aracınız çalınsa dahi yok anahtar üzerinde yok şöyle böyle diye bir mazeret de almıyorlar. Bunu da sigortacım söyledi. Bitince ben de sizlerden yardım alır karşılaştırır ona göre bakarım kaskoma. Allah kazadan beladan korusun arkadaşlar.
ozgursula

Mesajgönderen FaTiH tarih 24 Mar 2010, 17:57

1defaya mahsus hiçbir şekilde düşüş olmaması çok güzel bir özellikmiş cidden..Bilseydim onlardan da bir teklif alırdım..Gerçi çoğu bilinen-bilinmeyen şirketten teklif aldım; bundan daha düşüğüne rastlamadım ama belli olmaz tabii bu işler..!
Kasko işi belli olmaz.. Allah korusun; aracımızın başına bir iş geldiğinde anlarız neyin nesi olduğunu şirketin.. :wink:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen utasdemir tarih 25 Mar 2010, 21:45

Ben de 1 ay önce yaptırdım kaskoyu. En iyi teklifi veren Dubai sigortaydı. İlk kaskomu 7 yıldızlı paketten yaptırdım. Kendi anahtarıyla çalınması güvencesini de ekleterek ve İnşallah kullanmaya gerek kalmaz ama 670 TL (İnşallah kullanmaya gerek kalmaz ama) verdim. Neredeyse tüm şirketlerden teklif aldım ama en düşük tekliften bile 200 TL daha uyguna geldi. Ortalama 1000 TL istemişlerdi. Dubai sigortayı da araştırırken hiç olumsuz yoruma rastlamadım. Fiyatta uygun olunca bunu tercih ettim. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz da nasıl olduğunu hiç bilmeyiz...
utasdemir

Model: Cuore

Önceki

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir