KAZA YAPTIM

Daihatsu, motor sporları veya otomotiv konularının dışında kalan herşey için genel forum alanı.

Re: KAZA YAPTIM

Mesajgönderen mustafa tarih 27 Kas 2008, 22:45

yusuf bey çok geçmiş olsun allah beterinden korusun.
mustafa

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 04 Ara 2008, 10:17

yoğun iş temposu ve bazı durumlardan dolayı sitedeki yazılarıma ara verıp kendımı özlettim :)
sonunda arabama salı gunu kavustum,umut abininde dediği gibi naki abi ustalığını konuşturup güzel sonuç çıkardı karşıma resimleri sizlerle paylaşırım inş.
Buarada sevis ücretini ben verdim ve karşı tarafın sigortasının 1-2 hafta içinde hesabıma parayı yatırıcakları söylendi bilgisi olan varmı bu konuda :?: Çünkü ben herhangi bi fatura falanda almadım servisimden onlar direk verdiğin hesap numarasına parayı yatıracaklar dedi...
Artık frene basınca aynadan arkadaki araba durana kadar gözüm aynadan ayrılmıyor,bi fren sesi duyunca işte yine bana çarpıcaklar demekten kendimi alamıyorum,kaza atlatıp tedirgin şöför olmak bu olsa gerek :D
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 04 Ara 2008, 11:47

sirion gti 2 yazdı:Artık frene basınca aynadan arkadaki araba durana kadar gözüm aynadan ayrılmıyor,bi fren sesi duyunca işte yine bana çarpıcaklar demekten kendimi alamıyorum,kaza atlatıp tedirgin şöför olmak bu olsa gerek :D

:) Geçen gün aynı pozisyonda arkadan bir tır kaptırmış geliyor. Öndekiler aniden freni koydu, ben de peşlerinden tabi. Sol şeritteyiz. Bir yandan fren yapıp, bir yandan aynaya bakıyorum. Tır nasıl geliyor!!! Bir yandan yeri göğü yırtan lastik sesi, bir yandan selektör yapıp, bir yandan korna çalıyor. Allah dedim, kesin vuracak bu bana. Freni bırakıp, gaza asıldım öndekilerle mesafe kapanmak üzereyken öndekinin tamponunu rüzgarımla yalayıp, sağ şeritte iki araba arasına daldım da yırttım. Arka taraf karıştı tabii ondan sonra. Neredeyse ön arka haşat oluyorduk. Kimi zaman süratli araba işe yarıyor canım :twisted:
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 04 Ara 2008, 12:08

umut abi dediğinize katılıyorum yeri gelınce agresıf kullanıp olacak kazalardan kurtulmak mumkun tabıkı bunda şöförluk ön planda olup arabanın serılıgıde etken...
sizede geçmiş olsun bişey olmaması sevindirici...
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Mesajgönderen feylesof tarih 22 Ara 2008, 19:04

çok geçmiş olsun.
feylesof

Mesajgönderen Daihard tarih 23 Ara 2008, 00:32

geçmiş olsun :?
Daihard

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 25 Ara 2008, 00:34

uzun bi aradan sonra yine ben... aracıma kavuştum,umut abininde söylediği gibi akşamları otopark ışıklarının altında falan biraz boya dşkkatli bakınca göze çarpıyor belkide benim oraya takıntım oluştuğu içindir :oops:
bilginiz üzere aracı servisten beyramdan 1 haftaönce teslim aldım,servis masrafı kendim ödedim fakat hala karşı taraftan parayı temin edemedim hesap numarasını kendilerine verdim ama bakalım inş bugün yarın yatırırlar (karşı tarafdan kastım bana çarpan kişinin sigorta şirketi)
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Önceki

Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir