KAZA YAPTIM

Daihatsu, motor sporları veya otomotiv konularının dışında kalan herşey için genel forum alanı.

KAZA YAPTIM

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 26 Kas 2008, 00:57

Bu akşam huzur içinde,sakin bir sürüş ile orta şeritde ilerlerken arkadan gelen araç göya araba sollıcakmıs nasıl bi sollama ise ben değil çoçuk söylerken kendi bile inanmadı,3 şeritli yolda en solda önündeki arabanın tamponuna girip kendini en sağa attı,en sağdada malum bizim yurdumuzun dolmuşları bekleme yapar!! Direk arkadan buna selamunleyküm yapıyor ama cıkan ses gercekten fenaydı bu hızla orta şeritde kazanın kurbanlarından ben kendi tabiriyle sollama yapan arkadasın dolmuştan sonra kurbanı oldum...
Ben kendimi dolmuşa çarpan arabadan kurtarmak için sol şeride atıp kurtarıcaktım fakat yanımdada araç vardı bu sefer sol tarafdan daha agır darbe alırım dıye yapamadım ve sağyandan çarpmasıyla benım arac döndü...
Ben direk arabadan indim o sinirle olanlar oldu tabi... Daha sonra polis,çevredeki insanların merakı malum vs. derken tutanak falan tuttuk.
Arabanın durumu canımı epey sıktı,benim ve dolmuşun masrafını karşı tarafın trafik sigortası karşılıcak,onun kaskosu olmadıgı ıcınde kendı masrafını cebinden vericek ben kaskomu bozdurmamış olucam inş.
Allah korusun yarın öbürgün başınıza bi durum gelirse paylaşmak istedim çünkü insan o an ne yapması gerektıgını sinirden hatırlamıyor ve siz siz olun arabadan inince kapıları kilitleyin o an aklınıza gelmesede hatırlatıyım çünkü bi anda karmaşa olup ortalık doluyor.
Herdaim gittiğim servise telefon açtım geçmiş olsun dileklerinin yanında sabah kahvaltısına davet edildim bunun için NAKİ BEY e çok teşekkür ederim.
Herşeyin biranda olduğunu,siz kurallara uysanız dahi kurala uymayanların kurbanı olduğunuzu akşam yaşamış oldum ve herdaim hızlı,agresif kullanan ben artık gayet sakin kullanıyorum ve orada hızlı olsaydım bana çarpmamış olucaktı.
Herşeyde hayır vardır,daha büyük şeyler olmadığına şükrediyorum fakat son günlerde yazılarımıda takip ediyorsanız talihsizlikler benimle birlikte (park halindeyken tampona vurarak çarpıp hasar vermeleri,c.tesi akşamı frenlerimin tutmayıp tehlike atlatmam ve bu akşam ki durum)
Yazımı sabırla okuduğunuz için teşekkürler böyle yazdığıma bakmayın çok sinirliyim ama oldu bikere :cry:
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: KAZA YAPTIM

Mesajgönderen FaTiH tarih 26 Kas 2008, 01:09

Geçmiş oldun dostum!Rabbim beterinden saklasın!Oluyor böyle vakalar!Zaten sen anladığım kadarıyla adama bir Aleykum Selam demişsin! ;) Gerisi önemli değil!!! Şaka bi yana..Tekrar geçmiş olsun...
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 26 Kas 2008, 01:30

Sağol fatihcim... Oldu bikere yarın inş sabah raporu almaya gidicem trafikten daha sonrada arabanın servis özlemini gidericem benden çok servisi seviyor sanırım
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Mesajgönderen wolrath tarih 26 Kas 2008, 01:44

gecmıs olsun kardesım.
wolrath

Mesajgönderen nvrmnd tarih 26 Kas 2008, 02:30

Abi çok geçmiş olsun...Tanrım beterinden sakınsın...Sende bişey olmaması iyi haber.
Cana geliceğine mala gelsin derler hep sanırım bir yerde doru bu terim...tekrar cok cok gecmiş olsun abi... :?
DAİHATSUforever!!!
nvrmnd

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 26 Kas 2008, 03:03

Yusuf, büyük geçmiş olsun abicim ya...
Beterin beteri vardır, yine de sıkma sen canını... İstanbul burası her taraf kırmanço kaynıyor...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen josefsalvatini tarih 26 Kas 2008, 08:37

gecmıs olsun kardes dua et cana bırsey gelmedı allah beterınden saklasın.
belkı klıse bır laf ama bızım canımıza geldı ve cok cektık oyuzden cok uzulme
josefsalvatini

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 26 Kas 2008, 09:04

Geçmiş olsun Yusuf. Bu gibi insanlar yüzünden artık yola bakmaktan çok aynaya bakar hale geldik maalesef :(

Kazada suçun olmadığına göre kaskon bozulmaz. Zararını da karşı taraf ödeyecek olduktan sonra, canını sıkma derim. Arabanı kaporta-boyaya vermeden önce fotoğraflarını çekmeyi unutma. Satmak istediğinde lazım olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen cccengiz tarih 26 Kas 2008, 09:21

Yusuf geçmiş olsun kardeş. Sen kaza yapmamışsın, resmen kazaya kurban gitmişsin. Allah kötüsünden korusun..
cccengiz

Mesajgönderen ozgursula tarih 26 Kas 2008, 09:53

Dediğin gibi her işte bir hayır vardır. Allah daha kötüsünü göstermesin. Geçmiş olsun kardeşim.
ozgursula

Mesajgönderen emr tarih 26 Kas 2008, 11:05

geçmiş olsun hocam :( üzüldüm gercekten
Hayat 3.000 devirden sonra başlar
Kullanıcı avatarı
emr
Daihatsu Yetkili Servisi ve Satıcısı

Model: Materia

Mesajgönderen ozgur tarih 26 Kas 2008, 11:41

Büyük geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın.
Kullanıcı avatarı
ozgur

Model: Copen

Mesajgönderen fcpasa tarih 26 Kas 2008, 12:52

geşmiş olsun arkadaşım
c.turhal
Kullanıcı avatarı
fcpasa

Mesajgönderen cccengiz tarih 26 Kas 2008, 13:02

Yusuf bu arada bizim yapabileceğimiz bir şey varsa yazman yeterli, yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa elimden geleni yapmak istediğimi bilmeni isterim.
cccengiz

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 26 Kas 2008, 13:11

Herbirinizin dilekleri için çok teşekkür ederim.iş yerine şimdi geldim,sabah ekipler amirliğinden raporu aldım oradanda aracımı servise bıraktım en erken salı günü alabilirmişim sanırım...
Karşı taraf ile görüştüm evraklarını faxlıcaklar buarada servis kaskondan yapalım daha cabuk hallolur dedı malum kendısı hemen ödemeyi alıcak diye sanırım ama ben bozdurmak ıstemedıgımı soyledım oda bozulmaz falan dedı ama yınede karsı tarafın sıgortasından yapılmasını rica ettim.
Hepinize yorumlarınız ve dilekleriniz için tekrardan teşekkürler.Detaylarla sizleride bilgilendiririm.
inanın canım çok sıkkın...
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Sonraki

Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir