Ben kendimi dolmuşa çarpan arabadan kurtarmak için sol şeride atıp kurtarıcaktım fakat yanımdada araç vardı bu sefer sol tarafdan daha agır darbe alırım dıye yapamadım ve sağyandan çarpmasıyla benım arac döndü...
Ben direk arabadan indim o sinirle olanlar oldu tabi... Daha sonra polis,çevredeki insanların merakı malum vs. derken tutanak falan tuttuk.
Arabanın durumu canımı epey sıktı,benim ve dolmuşun masrafını karşı tarafın trafik sigortası karşılıcak,onun kaskosu olmadıgı ıcınde kendı masrafını cebinden vericek ben kaskomu bozdurmamış olucam inş.
Allah korusun yarın öbürgün başınıza bi durum gelirse paylaşmak istedim çünkü insan o an ne yapması gerektıgını sinirden hatırlamıyor ve siz siz olun arabadan inince kapıları kilitleyin o an aklınıza gelmesede hatırlatıyım çünkü bi anda karmaşa olup ortalık doluyor.
Herdaim gittiğim servise telefon açtım geçmiş olsun dileklerinin yanında sabah kahvaltısına davet edildim bunun için NAKİ BEY e çok teşekkür ederim.
Herşeyin biranda olduğunu,siz kurallara uysanız dahi kurala uymayanların kurbanı olduğunuzu akşam yaşamış oldum ve herdaim hızlı,agresif kullanan ben artık gayet sakin kullanıyorum ve orada hızlı olsaydım bana çarpmamış olucaktı.
Herşeyde hayır vardır,daha büyük şeyler olmadığına şükrediyorum fakat son günlerde yazılarımıda takip ediyorsanız talihsizlikler benimle birlikte (park halindeyken tampona vurarak çarpıp hasar vermeleri,c.tesi akşamı frenlerimin tutmayıp tehlike atlatmam ve bu akşam ki durum)
Yazımı sabırla okuduğunuz için teşekkürler böyle yazdığıma bakmayın çok sinirliyim ama oldu bikere