2 kasım buluşmasında bahsetmiştim basit ama etkili bir boya koruma ve parlatma tekniği ile ilgili bugün fırsat buldum ve 30 dk da kendi parlatma ve koruma sistemimi uyguladım.
malzemeler 1. pronto toz savar sprey
2. 2 adet mikro fiber temizlık bezı
maliyet 10 ytl
arabamızı yıkatıktan sonra arabamızı parca parca parlatmaya gecıyoruz
once sprey parlatacagımız parcaya sıkılıyor 1 bezle komple sılınıyor kuru olan dıger bez ıle iz yapmadan kuruluyorsunuz guneste zahmet verır bılgınıze butun parcaları yaptıktan sonra kı buna camlarda dahıl
aracınızda lekeler kalmız olabılır lekeden kasıt iz ıslak pronto olan bezı iz olan yerden gecırın ve tekrar kurutun arabanız bıtmız olacak.
yararları bundan sonra arabanız artık sabunsuz fırcasız sadece su ıle temızlenecek ve sabun kullanmadıkca omru uzun olacaktır
bakım yıkamadan sonra yıkamacı arabanızı mavı bezle kuruttu sız 1 dk ıcınde arabanızı pırıl pırıl parlatacaksınız
uygulama esnasında kullandıgınız ıslak beze pronto sıkacaksınız ve bır elde prontolu bez dıger elde kuru olan bez ıle zahmetsızce sadece arabanın uzerınden gecerek ılk gunku hale gelecek
ayrıca yagmur suyunun camınızdan suzuldgunu 100 km uzerı hızlarda sılecege gerek olmadıgını goreceksınız
ben sabah yaptım resımlerı cekıp yukleyecegım.
not. tam 8 yıldır ben bu sısıtemı uyguluyorum