Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Kıbrıs'tan merhaba

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

Re: Kıbrıs'tan merhaba

Mesajcosworth, 01 Ağu 2009, 18:47

arkadaşlar ya bu YRV'ye modifiksyon ve ya görüntü açısından neler yapabilirz ? TR'de neler bulabilirm ? ltfn yardım...bir de benm ön tamponun deişmesi lazım nasıl yaparız onu ??
Resim

Resim
Beygirin kadar hava yap , Kornan kadar öt ,Fren mesafen kadar kısa kes...
Kullanıcı avatarı
cosworth

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajmcikman, 05 Ağu 2011, 12:27

Selamlar ben Mert
Aracınızı satmış bile olabilirsiniz ama her hangı bır sorun yasıyorsanız bana burdan sorabılırsınız.

7 yıl Kıbrısta unıversıte okudum. İzmir'de Daihatsu marka araçların yetkili servisiyim.Size sormak istediğim şudur. Kıbrısta Japon arabalarına yönelik bir servis açmayı yada japon araçlarına yedek parca satmayı düşünüyorum. Siz bu aracın bakımlarını nerde yaptırıyorsunuz yedek parca bulmada zorlanıyormusunuz ? Tavsiyeniz olur mu ? İlginize şimdiden tşk ederim.
Kullanıcı avatarı
mcikman
Daihatsu Yetkili Servisi

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajayhangedikli, 11 Kas 2011, 12:50

slm arkadaşım benim sorunum şu yrv turbom var atiker lpg war yeni takılmış aracı yeni aldım ama benim asıl sorunum araç çok fazla yakıyor benzinde 600 civarı lpg 400 krş civarı acaba sorun buji olabilirmi bu tarz bi sorunla karşılaşan oldumu artı benzinde sabah çalıştırırkende hafif titreme yapıyor sanki gazı 1 saniye geç yiyor gibi ??? ama ısındıktan sonra sorun yok sadece çok yakıyor yardımcı olursan çok sevinirim saygılar
ayhangedikli

Model: YRV Turbo

Önceki

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir