Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Soru-Cevap Materia

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Soru-Cevap Materia

Mesajbailiwick, 14 Haz 2010, 23:53

Arkadaşlar bugün eve dönerken yanımda silver bir materia gördüm. Bizim mavi ışığı olan kilometre saati, turuncuydu. Acaba silver modellerde bu ışık turuncu mu? Arkadaşın yanına yaklaşıp sorduk sonradan mı değiştirdiniz diye; aldığımda böyleydi dedi.
bailiwick

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: Kilometre saati ışığı silver modellerde turuncu mu?

Mesajsetlerss, 16 Haz 2010, 20:05

Evet dostum silverlarda gösterge paneli turuncu ve görüntü etkisi bizimki gibi değil bizdeki daha hoş ama o da güzel...
setlerss

Re: Soru-Cevap Materia

MesajFaTiH, 16 Kas 2010, 00:20

Materia da teyp Mp3 çalıyor değil mi?Bir de bilgisi olan varsa; menüde dolaşırken (Radyo-Cd v.s.) hiç karşınıza Aux çıktı mı; yani Aux in girişi destekleniyor mu teybin özelliklerinde??
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

MesajSonCuoreci, 16 Kas 2010, 01:37

FaTiH yazdı:Materia da teyp Mp3 çalıyor değil mi?Bir de bilgisi olan varsa; menüde dolaşırken (Radyo-Cd v.s.) hiç karşınıza Aux çıktı mı; yani Aux in girişi destekleniyor mu teybin özelliklerinde??

Materia teypleri mp3 çalarlı Fatih. Yalnız aux girişi var mı yok mu diye hiç bakmadım açıkçası...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajasga, 01 Şub 2011, 21:24

nerhaba arkadaşlar
bizimde bir 2008 model goldumuz var ama biz orjinal teyibinin yerine bir navigasyon takmak istiyoruz o yuvaya uyacak ve iyi bir navigasyon cihazı bilen varmı aranızda aslında bu benim eşime sevgililer günü hediyem olacak bu yüzden birazda acil bir yardım isteği sizlerden :roll:
Kullanıcı avatarı
asga

Mesajgoztepeli_TR, 06 Şub 2011, 22:50

valla dostum şoyle diyeyim çalışıtıgım mağazanın yanındaki komşu esnaf doblosuna almış ve bende görüntü icabı benım araca takıp resmini çektim.güzel oldu ama teybin oraya uyarmı bilmiyorum :) ama takılı halde yabancı sıtelerde görmüştüm.

benım araca taktıgım gprs cihazının resmini koyuyorum.190tl ye almıştı snaırım.

Resim
goztepeli_TR

Mesajasga, 08 Şub 2011, 13:52

TEŞEKKÜRLER SAYIN GÖZTEPELİ ;BİZ ANKARADA KOCAMLA SORMUŞTUK CİHAZ KÜÇÜK AMA KENARLARINI O BOYUTA KADAR KAPATIRIZ DEMİŞTİ OTO TEYPÇİLERDEN BİRİ AMA BİZ KÜÇÜK BİR İLÇEDE YAŞADIĞIMIZ İÇİN BULMAK ZOR BİRDE BAYAN OLUNCA SANAYİYE GİDEMİYORUM KOCAMA SÜRPRİZ OLACAĞI İÇİN ONUDA GÖTÜREMİYORUM HANİ BİLDİĞİNİZ BİR MARKA VARSA İNTERNETTEN ALIRIM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA YİNEDE İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
Kullanıcı avatarı
asga

Mesajgoztepeli_TR, 14 Şub 2011, 01:50

valla bende sizin gibi interente avrupa araçlarda takılı goruyordum.sanırım bir arkadaş avrupa'da(sanırım almanya web satış sitesi idi) bir site yayınlamıştı.orda satılıyordu.araştırdım ama bulamadım hangi linkte oldugunu bulamadım :( yardımcı olmak isterdik ama malesef..
goztepeli_TR

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir