Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Kırmızı 2004 Sirion

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

Re: Kırmızı 2004 Sirion

MesajDoorman, 04 Kas 2008, 23:28

SuperSonic yazdı:
Doorman yazdı:eger Daihatsu dizel bir sirion yada materia getirirse onu sıfır alırım iste. ( Hayal işte. Balık kavaga cıkınca gelir bu dediklerim bence )

Hayal tabi, özellikle o araçların dizelinin tüm dünyada hiçbir yerde olmadığı düşünülürse :D Colt'un gürültülü olduğunu biliyorum ama forfour öyle değildi diye okumuştum sanki. Ayrıca fabrika verileri inanılmaz iyi idi o arabaların. Neyse ben susayım da sen uzağa gitme (Toyota kardeş ne de olsa) ;)

Smart'ı beleşe almam zaten tipsiz birşey o. Ayrıca eminim uçuk bir etikete sahiptir. Temeli colt ile aynı olan araca fazladan para vermek niye? Ama bakıyım netten fiyatlarına
Zaten en baştan toyota diyordum. bugun karşılaştırmak ve meraktan gittim colta keşke gitmeseymişim. bir kaybım olmazmış.
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

MesajFaTiH, 05 Kas 2008, 09:05

Sanırım sen beğenmedin Colt u ama; Colt un dizel motoru tamamen Mercedes motorudur..Bildiğimiz CDi serisinden bir parçadır..Aklında bulunsun abiciğim..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajDoorman, 05 Kas 2008, 14:12

FaTiH yazdı:Sanırım sen beğenmedin Colt u ama; Colt un dizel motoru tamamen Mercedes motorudur..Bildiğimiz CDi serisinden bir parçadır..Aklında bulunsun abiciğim..

Fatih dün galerideki arkadaş motorun tasarımını mitsubishi'nin yaptığını mercedesin ise sadece üretici olduğunu söylüyordu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mercedes motoru yerine toyota motorunu tercih ederim ayrıca
Kullanıcı avatarı
Doorman

MesajDoorman, 13 Kas 2008, 12:45

Arkadaşlar 13500'e kadar düşüyorum. birazcıkta acil.
Kullanıcı avatarı
Doorman

MesajSinanATASOY, 13 Kas 2008, 15:22

Forfour önermiyorum.. Nedenini isteyen varsa özelden gelsin :)
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Model: Cuore

MesajDaihard, 13 Kas 2008, 20:56

yaris le doğru bir karar verdiginizi düşünmekteyim hepimiz daihtasuyu seviyoruz. ancak kabul edelim ki yaris bu sınıfın en iyi arabalarından bir tanesi ve bana göre en iyisi. küçüklüğüyle alay etmemeli kimse bence verdigi performans gercekten tatmin edici test etmiş biri olarak söylüyorum. alana satana simdiden hayırlı olsun
Daihard

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajDoorman, 14 Kas 2008, 22:01

Arkadaşlar ben arabayı sattım.
Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Doorman

MesajUmut-Gultekin, 14 Kas 2008, 22:09

Doorman yazdı:Arkadaşlar ben arabayı sattım.
Teşekkürler.

Hayırlısı olsun.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajSonCuoreci, 15 Kas 2008, 16:30

Doorman yazdı:Arkadaşlar ben arabayı sattım.
Teşekkürler.

Hayırlısı olsun Nebi... Ama ne yalan söyleyeyim ,çim şöyle bir cız etmedi değil...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

MesajDaihard, 15 Kas 2008, 18:52

hayırlısı olsun darısı başımıza :)
Daihard

Mesajcccengiz, 15 Kas 2008, 20:20

Ankara ekibi(bende kendimi artık oralı sayıyordum) satışta. Ben sattım, Doorman sattı bakalım sırada kim var.
cccengiz

MesajDoorman, 15 Kas 2008, 22:43

iyi dilekleriniz icin tesekkurler. bugun İstanbula geldim yeni arabamı aldım. pazartesi islemleri halledip geri doncem insallah.
Bu arada daihatsu turkiye sile yolu ustunde ki olanmı? eger oyle ise abimlerin evine cok yakın. bilseydim gecen gelsimde ugrardım
neyse artık yeni daihatsu alınca.
Onur sorma kardeşim. sattım ama nasıl verdim anahtarları birde bana sor o kadar emekle özenerek yaptıgım seyleri adama al demek zor geldi acıkcası. ama hayırlısı artık napalım
Cengiz ben sattım ama kardesini aldım.
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajcccengiz, 16 Kas 2008, 23:44

Doorman yeni araban hayırlı olsun,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin, kaza bela seni bulmasın inşallah.Ben de sattığımda aracı teslim ettikten sonra uzun uzun bakakalmıştım arkasından. Hani bir kızı seversin ama şartlar beraberliğinize müsaade etmez ve severek ayrılmak zorunda kalırsın ya, aynı o şekilde oldu. Ardından sessiz sedasız baktım durdum .
cccengiz

MesajUmut-Gultekin, 17 Kas 2008, 10:03

Ben de Bıcır'ı sattıktan sonra öyle olmuştum. Yeni sahibi beni nezaketen ofisime kadar getirdi. Arabam ofisin yolunu bile bilirdi. Beni indirdiler. Sonra birlikte uzayıp gittiler. Arabam beni terk etmişti diyeceğim ama esasında ben onu terk etmiştim. Çok üzülmüştüm o an. Sonra aynı gün içinde Atılgan'ı alınca üzüntüm diniverdi. Ama arada bekleme periyodu olsaydı sattığıma bin pişman olacağıma eminim. Bir de bu olayların üstüne arabayı satıncaya kadar "sen bilirsin, ben karışmam, ne istersen yap" diyen eşim, araba satıldıktan sonra arkasından ağlamaya başlamasın mı? "Gitti bıcııır, ben onu çok seviyoduumm, çok tatlıydııı, kırmızııydııı" :D Bir de günlerce onun acısını dindirmeye çalıştım. Hiçbir zaman da tam dinmemiş olacak ki Atılgan'a 34 UA ... plakasından dolayı "Umut'un Arabası" ismini taktı.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajDoorman, 17 Kas 2008, 18:21

Umut senin eşimde benimki gibi fazla sahiplenici anlaşılan. :D
Buarada durum aynı sadece ofis yerine eve bıraktılar bizide. arkadaş arabayı alıp gidice, Özge başladı "kırmızı arabamı sattın, ben onu cok seviyodum, ışıklarda herkesten önce kalkıyordum...." demeye.
Şimdi girdim eve bu arada, kazasız belasiz hallettim işlemleri yeni arabayla geldim eve. bakalım Özge gelince ne yapacak.
Kullanıcı avatarı
Doorman

ÖncekiSonraki

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir