SuperSonic yazdı:Sen bilirsin tabi ama benim bu konudaki hissiyatım: Daihatsu Forever
Ayrıca ben dizel araba almak için Sirion'u satıyor olsaydım sadece iki arabaya bakardım: Mitsubishi Colt ve platform kardeşi Smart ForFour.
Bir incele derim. Bu ikisinden daha ekonomik dizel varsa, ben bilmiyorum. Hem ekonomik, hem otomatik.
Umut Smart Forfour'u bilmiyorum ama Colt'a baktım bugün. Hayatımda kullandıgım en kötü dizel. Bilmiyorum hic hyundai accent crdi kullandınızmı? Ben bir fark göremedim.
3 silindirli bir motor ( traktörden sökme gibi ), abartılı bir turbo boşlugu ( eger araba 2000 devir altına düserse ivmelenme sıfır ötesi ), berbat bir gürültü seviyesi ( sirion'a bundan sonra gürültülü demicem ), kötü ötesi bir bagaj ve katlanır koltuk tasarımı. Cahil ve ilgisiz bir satıcı. Bu kadar rezillik icin kac lira para istiyorlar dersiniz 31.000 YTL ( otomatik icin ). Ayrıca söyledigin kadarda ekonomik degilmiş.
İyi tarafıda var şimdi hakkını yemeyelim iç hacimi ve dış renkleri ( hanım begendi ) güzelmiş.
Yaris kullanım acısından cok daha pürüzsüz bir sürüs saglıyor ayrıca 5000 devre kadar gidebilen bildigim tek dizel. cok daha sessiz. Ayrıca 29.000 YTL'ye ( otomatik ) alabiliyorsun ki ben yarisi manuel almayı düsünüyorum.
Daihatsu Forever konusunda katılıyorum. Ama maalesef taleplerimi karşılacak bir Daihatsu maalesef yok. Zaten yarisi sıfır almıcam. eger Daihatsu dizel bir sirion yada materia getirirse onu sıfır alırım iste. ( Hayal işte. Balık kavaga cıkınca gelir bu dediklerim bence )