Kırmızı Antifriz kullanın.

Daihatsu'nun ülkemize ihtal edilmiş olan tek sedan aracı (sedan gibi gözükmesine rağmen, gerçekte 5 kapı bir liftback'tir)

Re: Kırmızı Antifriz kullanın.

Mesajgönderen serkan tarih 10 Kas 2008, 22:22

mustafa yazdı:tahsin bey antifiriz konusundaki bilgi paylaşımından dolayı teşekkürler.
ben böyle bilgilenmelerden çok mutlu oluyorum. yedek parça hakkında söylediklerinize katılıyorum. yedek parça arayanlar ve satanlar bir başlık altında yazışabilirler gayet güzel olur. applehause nasıl bir arabadır her y6önüyle detaylı bilgiler ve deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim.

bende almadan biraz önyargı vardı çevremde 1 Allah ın kulu dahi al demedi ama ben gittim eskişehirden aldım getirdim.uygun da bir fiyata aldım ve çok rahatım.şuna eminim ben o paraya applause dan başka böyle bir arabaya binemezdim.

applause içi,bagajı geniş.iyi kaçan az yakan compact sedan bir arabadır.temizi pek sıkıntı yaratmaz.parçası önyargılı olmayan insanlar için bir toyota kadar rahat temin edilir.
Kullanıcı avatarı
serkan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen FaTiH tarih 09 Oca 2009, 18:50

Bizim araçların kullanım kitapçığında antifriz seçerken özellikle dikkat edilmesi gereken noktanın "etilen glikol esans" içerikli olması gösterilmiş! Buna dikkat etmeliyiz özellikle antfriz seçimlerimizde!
Bu arada biraz araştırma da yaptım..Piyasada hem Türk malı hem de fiyat açısından uygun fiyatlı bir ürün daha mevcut: ÇBS Belco Autoline -37 Antifriz mesela..Hepsiburada da şu sıralar piyasadaki hemen hemen en uygun fiyatıyla göze çarpıyor..! http://www.hepsiburada.com/-cbs-belco-a ... =otm095611
Geçenlerde kontrol ettim de radyatörün sağındaki "motor soğutma suyu yedek kabı" mda çizgi L nin bile altına düşmüş durumda..1yıldan fazla süredir motorunu ellettirmeyen arkadaşlar varsa aramızda bir kontrol etseler iyi olur düşüncesindeyim benim gibi!!Sanırım hem radyatördeki hem de yedek kaptaki antifrizimi boşalttırıp tazelettireceğim inşallah yakın bir zamanda..Büyük ihtimalle de yukarıda belirttiğim üründen ısmarlarım... Şimdilik bu kadar;görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Daihard tarih 09 Oca 2009, 21:56

antifirizin her sene yenilenmesi gerektiği kanısındayım ben. Ben de castrol ün ve Bp nin kendi ürettigi antirifizleri önerebilirim selamlar
Daihard

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen Tahsin Aytimur tarih 10 Oca 2009, 16:59

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum, ÇBS marka etilen glikol içeren antifriz in fiyatı gerçekten uygun gözüküyor çünkü ben 3 litre kırmızı antifriz i 30 ytl den daha aşağı göremedim. BP kullanacaksak antifriz in modeli BP ProCool olmalı Mobil kullanacaksak Mobil Advanced olmalıdır. unutmayın tamirciniz gerek yok desede mutlaka SAF SU KULLANIN.
Tahsin Aytimur

Marka: Daihatsu
Model: Applause

Önceki

Dön Applause

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir