Kurban bayramı tebrik mesajı ile ilgili

Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili Faydalı Bilgiler (Resim Yükleme, İmza, BBCode, Mesaj Gönderme, Siteye Giriş ve Kayıt Sorunları vs.)

Kurban bayramı tebrik mesajı ile ilgili

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 28 Ara 2007, 12:53

Yeni yıl tebrik mesajının gönderilmesi esnasında Kurban Bayramı Tebrik Mesajı'da yanlışlıkla tekrar gönderilmiştir.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, geçmiş kurban bayramınızı da bu vesileyle tekrar tebrik ederiz :roll: :D
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen cccengiz tarih 28 Ara 2007, 15:04

Umut, yılbaşı tebrik kartını çok beğendim. Cidden çok süper olmuş. Tüm daihatsuaskina.com ailesi ve daihatsu severlerin yeni yılını kutluyorum.

Umut'un vesile olması ile bence güzel bir birliktelik ve paylaşımımız var. Ben her gün sürekli foruma bakıyorum ve yeni mesaj uyarısı gördüğümde konu başlığı ne olursa olsun heyecanla okuyorum. epeyce bir süredir devam eden dostluğumuz ve paylaşımımız , Umut'un bu siteyi yapmasından önce başka sitelerde de devam etmişti zaten. Ben derim ki, sitemizi ve bu birlikteliğimizi herkesi kıskandıracak ve imrendirecek bir noktaya taşıyalım.Sitenin adına yakışır bir şekilde daihatsuaşkına Ne yapabiliriz, neler yapalım konularında fikirlerimizi paylaşırsak çok güzel olur. Hepinize saygılar..
cccengiz

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Dön Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir