- Çok çalışmak lazııım çokkk...
- SAV_05451.jpg (40.27 KiB) 667 kere görüntülendi
Daihard yazdı:ilker abi son gelen bilgilere göre hava şartlarından dolayı 8 mart günü yapılacak time trial ın 2. ayağı iptal edilmişyeni tarih belirlenecekmiş.
feylesof yazdı:Herkese merhabalar,
Konuyu yeni fark ettim Ve İlkerin durumuna çok sevindim canı gönüldem kutluyorum başarılarının devamını dilerim, araban gibi şöförlüğününde çok iyi olduğu görülüyor.
Ben birinci sıradaki astrada bir hile olduğunu düşünüyorum, bana standart astranın o dereceyi yapabilmesi mümkün gelmiyor, aslında bariz yavaş bir araba ya modifiye var yada arabayı Michael Schumacher kullanıyor,
neredeyse bir üst sınıftaki typr'a rakip derece yapmış.
feylesof yazdı:Merhabalar,
İlkeri'in Standart sirionun pistte yaptığı bu dereceler ve geçtiği arabalardan sadece drag ve düz performansının değil yol tutuş ve pist performansınında çok iyi olduğunu diğer araçlar ile de karşılaştırmalı olarak görmüş oluyoruz.
Aslında arabaları dyno'ya soksalar belli olur motorda modifiye olup olmadığı.
Bu arada lpg'den modifiye diye problem çıkartmamışlardır inşallah.
Piste dördüncü vitese çıkılıyormu bilmiyorum ama 4. vites çok kullanılıyor ise 1.0 lik sirionun sondişlisi ve 4. vites dişlisi ile yaklaşık oran %13 kısalır diğer viteslerde %6 cıvarında kısalır,tüm viteslerde hızlanmaların iyileşir.
İnşallah ekonomik yoldan süspansiyon problemide çözülür. Belki çıkmacılardan yrv'turbo süspansiyonu bulunur yada biri sport yaylarını ödünç verir bellimi olur.
İlker Allah tabanını düz bastırsın kazasız belasız alnının akıyla yarışları tamamlarsın inşallah, birinci olman önemli değil ben göreceğimi gördüm sen oradaki standart arabaların hepsini bitirirsin.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir