Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

KURTLAR VADİSİ - KÖRFEZ ( 2.BÖLÜM ) :)

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

Re: KURTLAR VADİSİ - KÖRFEZ ( 2.BÖLÜM ) :)

MesajTOPCAKE, 11 Haz 2009, 01:14

Kimse uzun zamandır birşey yazmamış. Eee ne oldu son durum? Benim heyecanım kursağıda kaldı ama şimdi... :mrgreen:
TOPCAKE
 
Mesajlar: 5
Kayıt: 09 Haz 2009, 01:02
Marka: Daihatsu
Model: Terios 2. Nesil

Re: KURTLAR VADİSİ - KÖRFEZ ( 2.BÖLÜM ) :)

MesajUmut-Gultekin, 11 Haz 2009, 08:31

Benim bildiğim kadarıyla bu amatör yaklaşımdan dolayı yarışanlar organizatöre kızmıştı. Son durumu bilmiyorum ama bu kadar zaman haber çıkmamasından yola çıkarak geri kalan yarışların iptal edilmiş olabileceğini tahmin ediyorum. En doğru bilgiyi elbette ki ilker verecektir :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak
 
Mesajlar: 2845
Kayıt: 30 Mar 2007, 11:44
Konum: Büyükçekmece, Istanbul
Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: KURTLAR VADİSİ - KÖRFEZ ( 2.BÖLÜM ) :)

Mesajilker, 11 Haz 2009, 09:22

Umut-Gultekin yazdı:Benim bildiğim kadarıyla bu amatör yaklaşımdan dolayı yarışanlar organizatöre kızmıştı. Son durumu bilmiyorum ama bu kadar zaman haber çıkmamasından yola çıkarak geri kalan yarışların iptal edilmiş olabileceğini tahmin ediyorum. En doğru bilgiyi elbette ki ilker verecektir :)


Türkiyede motorsporlarının gelişmeme nedenlerinden birisini canlı olarak gözlemlemiş bulunuyoruz. Daha çok parası olan , daha spor otomobiller alabilen ve organizatörlere daha çok para kazandırabilen zümreye mensup kişilerin katılabildiği No Limit adı verilen bir organizasyona çevrildi iş.

Katılım koşulu 200 HP ve üzeri spor sınıfa ait bir otomobiliniz olması. ( Tercihan babanızın tuutuğu takım gol attı diye " oleyyyy goolll...al lan sana Porsche kerata...içimden geldi dediği türden ;) )
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı
 
Mesajlar: 235
Kayıt: 30 Nis 2007, 14:01
Konum: Ankara

Re: KURTLAR VADİSİ - KÖRFEZ ( 2.BÖLÜM ) :)

MesajUmut-Gultekin, 11 Haz 2009, 09:56

Üzüldüm. Diyeceğim ki bu işe yatırdığın emek ve paraya yazık oldu ama bunları zaten zevk için yaptığını bildiğim için böyle birşey söylemeyeceğim. Önümüzdeki yarışlara bakıciğiz artık he? :) Bana azıcık ders ver, birlikte katılalım bundan sonrakilere :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak
 
Mesajlar: 2845
Kayıt: 30 Mar 2007, 11:44
Konum: Büyükçekmece, Istanbul
Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: KURTLAR VADİSİ - KÖRFEZ ( 2.BÖLÜM ) :)

MesajERHAN, 12 Haz 2009, 09:53

İNSANLARIN HEVESİNİ YAPTIKLARI EMEKLERİNİ BU KADAR İÇİNDE BIRAKTIRAN BAŞKA BİR ÜLKE VARMIDIR.ÜZÜLDÜM İLKER SİRİON 1.6 DAHA ÇOK ANASINI AĞLATACAKTI YIRTMIŞLAR:))
VALLA BENDE ÖZENDİM BENDE İSTİYORUM DERS ))))
ERHAN
 
Mesajlar: 3
Kayıt: 06 Eki 2008, 17:20
Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: KURTLAR VADİSİ - KÖRFEZ ( 2.BÖLÜM ) :)

Mesajilker, 12 Haz 2009, 23:16

Evet bir miktar para harcadım tabi ama esas kötü olan durum sponsorların yüzüne bakamaz oluşum ...çünkü onlar da epeyce bir destek olmuşlardı...Ama sonuçta bu benim elimde olan bir şey değil...

Ders verme konusuna gelince :) Nacizane bildiklerimi aktarabilirim sadece.... Sizi F1 pilotu yapamam :)
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı
 
Mesajlar: 235
Kayıt: 30 Nis 2007, 14:01
Konum: Ankara

Önceki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir


cron