Lacivert Sirion

İnternet'ten bulduklarımız ya da kendi araçlarımızın fotoğrafları.

Lacivert Sirion

Mesajgönderen hates tarih 23 Eki 2008, 11:52

Aracımın resimlerini paylaşmak istedim, daha bir sürü çekeceğim inşallah...
Eklentiler
daidh4.jpg
03.jpg
02iv9.jpg
01ap7.jpg
04lg4.jpg
Yeteri kadar nedeniniz varsa herşeyi yapabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
hates

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Lacivert Sirion

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 23 Eki 2008, 11:59

Gümüş kuşaklar güzel olmuş... Plaka kapatma olayını anlamıyorum sadece.. Kapatırken ki amacınız nedir? İlanların bir çoğunda kapalı ya bu yüzden sürekli kafamı kurcalar..
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Model: Cuore

Mesajgönderen Sirion gti tarih 23 Eki 2008, 12:04

Bu iş zevk işi ama bana göre jantlar subaru janları gibi bal köpüğü olsa deli durur sadece fikir
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 23 Eki 2008, 12:24

gerçekten güzel olmuş.. siriona bu jant ıyı gıdıyor fakat 5 kol yada ona benzer jantlarda ıyı duruyor.Kaputdaki şeritde siriona mini cooper havasından ziyada daha bi spor hava katıyor...
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 23 Eki 2008, 12:25

Ayrıca lastik ve jant ebatlarını bildirirsen sevinirim.
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Mesajgönderen hates tarih 23 Eki 2008, 14:51

SinanATASOY yazdı:Gümüş kuşaklar güzel olmuş... Plaka kapatma olayını anlamıyorum sadece.. Kapatırken ki amacınız nedir? İlanların bir çoğunda kapalı ya bu yüzden sürekli kafamı kurcalar..

Başkalarının kapatma sebebini bende bilmiyorum ama benim amacım oto hırsızları vs. gibi insanlara açık adres vermemek, yani arabam budur gelin istediğinizi yapabilirsiniz yanlış olmasın plakayı iyi not edin der gibi.

tabi bu benim düşüncem aslında kapatma taraftarı değilim...
Kullanıcı avatarı
hates

Mesajgönderen hates tarih 23 Eki 2008, 14:55

sirion gti 2 yazdı:Ayrıca lastik ve jant ebatlarını bildirirsen sevinirim.

Geçen bi arkadaş eğilip baktığımda görebileceğimi söylemişti ama daha bakmadım ebatlarına. Yakında bi buluşma olurda diğer daihatsuları inceleme fırsatımız olur inşallah. Bugun aracımı parkettiğim yerde bi daihatsu daha gördüm, insan çok seviniyor valla hemşerimi görmüş gibi oldum :)

Varmı aracını fulya mahallesine par eden--?
Kullanıcı avatarı
hates

Mesajgönderen sirion gti 2 tarih 23 Eki 2008, 15:03

hates yazdı:
sirion gti 2 yazdı:Ayrıca lastik ve jant ebatlarını bildirirsen sevinirim.

Geçen bi arkadaş eğilip baktığımda görebileceğimi söylemişti ama daha bakmadım ebatlarına. Yakında bi buluşma olurda diğer daihatsuları inceleme fırsatımız olur inşallah. Bugun aracımı parkettiğim yerde bi daihatsu daha gördüm, insan çok seviniyor valla hemşerimi görmüş gibi oldum :)

evet ona katılıyorum özellikle sirion kullanıcıları birbirlerini gördüğünde bakmadan geçemiyorlar.Benimde çağlayan tarafında iş yerim olduğundan mecidiköyde falan herdaım bulunuyorum.
Gecen gün sizlerede bahsettıgım gıbı bi arkadasıma kırmızı sırıon arıyoruz,sahibinden.comda bitane bulduk aradım adres olarak verdiği yerdeki sirionu biliyordum daha önceden görmüştüm ve oradanda herdaim geçtiğimden karsımdakı bey sızınkı şu camlar siyah,arkadan yazıları söktüğünüz kırmızı araç mı diyince tanınmanın verdiği bir havayla evet dedım :lol: sirion kullanıcısı olmak bu olsa gerek :wink:
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 23 Eki 2008, 16:40

Hırsıza yol göstermemek için trafikte de kapalı plaka kullanman gerekir.. O yüzden aklım almıyor dedim.. Resimde kapalı ama şu an evinin önünde açık duruyor.. :wink:
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Mesajgönderen hates tarih 23 Eki 2008, 17:24

SinanATASOY yazdı:Hırsıza yol göstermemek için trafikte de kapalı plaka kullanman gerekir.. O yüzden aklım almıyor dedim.. Resimde kapalı ama şu an evinin önünde açık duruyor.. :wink:

Bazı forumlarda modifiye yarışmaları vs. gibi etkinlikler oluyor, senin arabanın resmini başkaları bi şekilde kullanabilir veya kendine avatar yapabilir. Plakada, TC kimlik no gibi, nufus cuzdanında yazıyor tüm kurumlarda da görüyorlar ama internette bi yerlere yazmakta çekiniyosun buda onungibi birşey, sana arabana özel bi numara. İnternet çok gelişti, herkesin evinde var senin arabanın jantı hoşuna gider veya başka bi aparatı, forumda kavga etmişindir biriyle oda sana zarar vermek ister kıskanmıştır belkide bunun gibi tütlü türlü nedenleri var,

Genel olarak Şahza Özel bi numara olduğu için gizlemekte fayda var diye düşünüyorum. Tabi herkesin düşüncesi kendine benim için doğru olan başkası için yanlış olabilir. Bilmem anlatabildim mi.
Kullanıcı avatarı
hates

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 23 Eki 2008, 17:29

Ben de gizlemenin gereksiz olduğunu düşünürdüm genel olarak ama tekrar düşününce, kendi adıma hates'e hak verdim. Sonuçta ev telefonumu, tc kimlik numaramı vs. her yere yazmıyorum. Plakanın da bu bağlamda gözükmesi mantıklı gelmiyor. Millet sonra internette bulduğu sizin aracın fotoğrafını kendi aracıymış gibi ilanında kullanıyor ve bunun gibi şeyler... Al sana bir sürü karışıklık.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 23 Eki 2008, 18:38

Farklı bakış açıları iyidir.. Açıklama bana da mantıklı geldi.. Teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 23 Eki 2008, 19:38

SinanATASOY yazdı:Farklı bakış açıları iyidir.. Açıklama bana da mantıklı geldi.. Teşekkürler..

:) Her gün yeni şeyler öğreniyoruz beraberce. Bir üyemizin takla attığı eski arabasının temiz ve boyasız olarak satılmaya çalıştığını farketmesini mi, bir internet kullanıcısının arabasının fotoğrafını çekmeye üşenip başka ilandan fotoğraf kopyalayıp kullanması sonucu oluşan yanlış anlamaları mı, PhotoShop'ta yaptığımız sanal tasarımlı arabaların birileri tarafından gerçekmiş gibi ilana verilmesini mi sayayım :)

Sahiden de plaka gizlemek gayet mantıklı bir hareket oldu artık. YRV'lerde şasi numarası camdan gözükecek şekilde konsola yazılmış. Ben en çok ondan çekiniyorum. Neticede o numarayı bilen/bulan her kişi pek çok bilgiye ulaşabilir. En iyisi ben o yazıyı oradan sökeyim tez zamanda :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen hates tarih 25 Eki 2008, 17:48

biraz daha fotoğraf;
Eklentiler
06.JPG
07.JPG
08.JPG
Kullanıcı avatarı
hates

Mesajgönderen frog0007 tarih 01 Nis 2009, 23:51

gerçekten çok güzelmiş lacivert sirio.....
frog0007

Dön Fotoğraflar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir