Hakan arkadaşım Konya dan mısın?? 42 yi görünce aklıma geldi de..Benim de öğrenciliğim Konya daydı da..Sirion umla beraber az gezmedik Konya yollarında..
Neyse; dostum bir önceki sayfayı okursan zaten baştan aşağı; lastik konusundaki ayrıntılı incelememi görmüşsündür..Orjinal eski kasa Sirion ların ebatları 165/65/14 evet..Bu ebat sınırlı markada olduğu için seçeneğimiz az açıkçası..Bunların arasında da en iyi sonucu veren Nokian i3 oldu..Ebat küçük olmasına rağmen aracı oldukça rahat çekebiliyor..Pati ye falan düşmüyor dyebilirim..Tutuş da oldukça güzel emin ol!Üstelik Nokian lastikleri dünya da sessizlikleriyle ün yapmış lastik markasıdır..Bence bu açıdan da bizim araçlarla ilgili bulunmaz hint kumaşı formatında diyebilirim..
Faakat 175 65 14 ebatında seçenek her markada bayağı bir fazla..O yüzden bir şey diiyemeyeceğim..Ama madem ki yukarıda bahsettiğin Nokian lar arasında kaldın; benim sana tavsiyem i3 serisinden almandır!Nre serisi Nokian ın eski teknoloji lastiğidir..Fakat i3 serisi 2009 model yılı itibariyle üretilmeye başlanmış lastik serisidir..Ve slogan itibariylede "ekonomik performans lastiği" olarak geçer..!
Ha bu arada aldığınız fiyat biraz fazla gibi geldi bana..Ben Ank.dayım,daha uygun fiyata bulabilirim sanırım Nokian ları.Buradan benim lastiklerimi takdırdığım Nokian bayiinden...Eğer bir de benim fiyat almamı isterseniz buraya belirtin,sizle özel mesajdan telefonumu paylaşayım;arayın beni ilgileniriz...Eee, ne de olsa Daihatsu kardeşliği...!
Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir