mustafa yazdı:Malesef biraz uzakta bursa'da oturuyorum. telofonlaşırız.
mustafa yazdı:Sn. Son Cuoreci Continentale sordum 145/70-13 ölçü lastik ellerinde mevcutmuş. Şu an benim Cuore deki lastik. almak istersen fazla bekleme zam gelecekiş, birde Yokohama da orj. ebat 155/65-13 bulunmakta tercih senin. görüşmek üzere.
Sirion gti yazdı:mustafa yazdı:Sn. Son Cuoreci Continentale sordum 145/70-13 ölçü lastik ellerinde mevcutmuş. Şu an benim Cuore deki lastik. almak istersen fazla bekleme zam gelecekiş, birde Yokohama da orj. ebat 155/65-13 bulunmakta tercih senin. görüşmek üzere.
Continental daha iyi araştırmalarıma göre
mustafa yazdı:Merhaba, İnternetten http://www.oltas.com.tr adresine gir. fiyat listesinden bulursun. Ben kdv.siz fiyat 69 ytl. den aldım.
az bulunan ölçü olduğu için bayiilerde olmaz. bayii merkezden isteyecek. Bu lastik en optimum olan. Bir de oto lastikçileri tamircileri dinleme ve muhatap olma, çok bilinçsizler. lastik satıcısı goodyear bayii benim cuore için 185 lastik öneriyor. gerisini sen anla.
mustafa yazdı:yeni zam gelmiş, ve kampanya bitmiş. 12 taksit 84 ytl, 6 taksit 77 ytl, peşin 68 ytl oluyor. bence en temizi peşin almak. bence fazla bekleme. en az 7-8 bayii ye fiyat sor pazarlık yap. istanbul da daha cazip fiyatlar olabilir. telefonlada ulaşabilirsin. görüşmek üzere.
Doorman yazdı:mustafa yazdı:yeni zam gelmiş, ve kampanya bitmiş. 12 taksit 84 ytl, 6 taksit 77 ytl, peşin 68 ytl oluyor. bence en temizi peşin almak. bence fazla bekleme. en az 7-8 bayii ye fiyat sor pazarlık yap. istanbul da daha cazip fiyatlar olabilir. telefonlada ulaşabilirsin. görüşmek üzere.
Lastik konusunda telefon ile görüşmek yerine yerinde yüzyüze görüşmek daha iyi olabiliyor bazen. çünkü telefonda bazen sizi kasko firmasından sanabiliyorlar. benim başıma geldi birkaç kez. arkadaşa kendime araçıma lastik aradığımı anlatana kadar baya uğraşmıştım. sonra oda bana kasko firmalarının sürekli telefon ile arayıp lastik fiyatı sorduklarını artık bıktırdıklarını söylemişti. latik ararken çok yer ile telefonla görüştüm. birkaçı ile yüzyüzede görüştüm hep telefondakinden daha iyi fiyat söylediler. en sonunda gene yüzyüze görüştüğüm ve daha öncede alışveriş yaptığım bir yerden almıştım. ( eğer lassa veya bridgestone marka ihtiyaçı olan varsa yardımcı olmaya çalışırım gene )
Kısaca eğer vaktin varsa yüzyüze fiyat sor ve pazarlığıda yüz yüze yap. hatta koyun pazarlığı bile işe yarayabiliyor.
mustafa yazdı:telefonla ulaşabilirsin derken, beni arayabilirsin, her an internette olunmuyor demek istedim. selamlar
Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir