Ben 15'' jant takmayı düşünüyordum fakat yakıt tuketımınden dolayı 14 te kalıyım dıyorum.Taban ve yükseklık ölçülerinin ne gıbı artı ve eksisi olduğu malum sizlerinde hem fikir olduğunuz ölçülerde bende hem fikir olucam sanırım
yokki yazdı:fatih lastikleri denedim kesinlikle pati gibi bir durum yok direk kapıyor alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.
conti 175-65-14 T65
Doorman yazdı:yokki yazdı:fatih lastikleri denedim kesinlikle pati gibi bir durum yok direk kapıyor alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.
conti 175-65-14 T65
Hava filtresini açık alıcaksan cebine göre karar vermen gerek ama sirion için bir üretim varmıdır??? KN'nin global sayfasında araçlara uygun filtre araştırabiliyorsun bir bak istersen . kutu içi filtre için ise secenek yok gibi birşey.
Aldıgın ölcüyü ben kış lastiklerinde ve normal lastiklerde kullanmıstım. Arkaya 2 kişi oturdugunda sürtme yapabiliyor. Ayrıca performansta kayıpları oluyor. Mesela 165/65 R14 ile 175/65 R14 arası fark %2.30.
http://www.akinlastik.com/lastikhesap.htm bu siteden almayı düşündüğünüz ölçü ile standart ölçü arası farka bakabilirsiniz.
yokki yazdı:Doorman yazdı:yokki yazdı:fatih lastikleri denedim kesinlikle pati gibi bir durum yok direk kapıyor alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.
conti 175-65-14 T65
Hava filtresini açık alıcaksan cebine göre karar vermen gerek ama sirion için bir üretim varmıdır??? KN'nin global sayfasında araçlara uygun filtre araştırabiliyorsun bir bak istersen . kutu içi filtre için ise secenek yok gibi birşey.
Aldıgın ölcüyü ben kış lastiklerinde ve normal lastiklerde kullanmıstım. Arkaya 2 kişi oturdugunda sürtme yapabiliyor. Ayrıca performansta kayıpları oluyor. Mesela 165/65 R14 ile 175/65 R14 arası fark %2.30.
http://www.akinlastik.com/lastikhesap.htm bu siteden almayı düşündüğünüz ölçü ile standart ölçü arası farka bakabilirsiniz.
Doorman verdigin bilgi için tesekkürler aracım yeni kasa sirion lastıklerı çekiş lastiklerine taktım arka lastikler arabayla gelen orjinal dunlop lastikler bildiğim kadarıyla eskı kasa sirion ile yeni kasa sirion arasında yerden yükseklik farkı var aldıgım conti arabayla gelen orjinal lastik ölçüsünde bi sorun olacagını düşünmüyorum.
yokki yazdı:tesekkür ederim ben forumu takip ediyordum ama yeni üye oldum arabamın resimlerini yakında koyacam bu arada xenon fark takmak yerıne beyaz ampul almayı düşünüyorum hangı markayı almamı önerirsiniz ayrıca jant almak istiyorum forumda kırmızı yenı kasa modifiyeli sirionda olan jantları nerde bulabılırım.
yokki yazdı:tesekürler verdiğn bilgi için ben gecen gün sis farı taktırdım taktırdıgım yerde ustaya sordum far için beyaz ampül varmı dıye suan elımde var 15 mılyon dedı ama sana yaramaz yakında yenı modeller gelecek onlardan alırsın dedı beklemedeyım suanda. bu ampuller standartmı yoksa arabamız ıcın bı model secmemıze gerek varmı alırken.
Dön Motor, Şanzıman, Elektrik, Lastik, Yakıt, Katkı ve Teknik Konular
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir