Sirion gti yazdı:Walla çok karmaşık bu işler adamlara tak lastikleri bi tur atıyımda diyemiyosunki nasıl karar vercez
Aynen... Alırken ben de sorun yaşamıştım bu konuda. Özellikle de bizim 165/65/14 boyunu bulmak da işin içine girince. Fulda ve Lassa'da bulup, en son Atracta'ya karar kılıp tanesi 100 liradan almıştım... Sonra fiyatı 70 liraya kadar düştü

Lassa Atracta hakkında bilgi vereyim bu arada. Tutunması Bridgestone BD391 ile neredeyse aynı. Belki biraz daha iyi. Biraz daha yumuşak ve biraz daha sessiz. Ama öyle aman aman bir fark olmuyor. Özellikle bu lastiklere geçtikten sonra bozuk zeminli virajlarda bir çukur/engebe üstünden geçince arabanın izinden kopma isteği arttı. Sanırım bu lastiğin yan destekleri ile ilgili bir konu. Ayrıca Atracta'ya geçtikten sonra abanın eskisine kıyasla daha az yaktığını farkettim.
Atracta ile yaptığım ilk 20.000 km'de fren performansı güven veriyorduysa da 30.000 km'yi bulduğum bu günlerde pek eskisi kadar iyiymiş gibi gelmiyor artık. Belki zeminin sürekli ıslak olması nedeniyle(kış) psikolojik bir etkidir, ya da aşınmadan kaynaklı olabilir. Bilemiyorum. Yani kötü bir lastik değil kesinlikle. Ama iyi de diyemem. Tek sevindiğim noktası, delik deşik İstanbul'da düştüğüm hiçbir çukurda başıma bir sorun açmadı... Yani gerçekten Türkiye şartlarına göre tasarlanmış bir lastik... Malum, yollar sürprizlerle dolu! Yine de bir sonraki lastik tercihim farklı olacak...