materia buz mavisi yazdı:ben gunde 150 km ye yakın yaptıgım için taktırdım bir sorun olmuyor , motor arıza ışığı her sıralı sistem araçta yanar sadece materiaya özgü bir şey değildirr. bende şuana kadar yanmadı .. ama daha onceki focus marka ve megane marka araçlarımda yanıyordu... açıklamasını su sekilde yapmışlardı. benzinden gaza gecis yaptıgında motor algılayamıyormuş ve arıza ışığını yakıyormuş. sorun teşkil etmiyor. akü başlarını çıkarıp takınca sönüyor. wentgas taktırdım ben 1200 tl kredi kartına 10 taksit. simit şeklinde 32 litrelik. 76 tl ye doluyor ve 320 km gidiyorum.
YağmurAdam yazdı:Bu çelik sübap nasıl birşey. Daihatsu araçlar için orjinal şekilde bulunabiliyor mu?
EceLMeriC yazdı:Subabları kesinlikle ve kesinlikle değiştiriyorum çelik subab taktırdıkdan sonra LPG dönüşümü yapılıyor materia motorları sıkıntılı olduğu için taktırdığınız lpg dönüşümü ilk baştan sıkıntı yaratmıyor ama 30 bin 40 binden sonra motor kendini koyveriyor. 2 mühendisden aldığım bilgi ve servisin onayı ile eriyen subabları değiştirip çelik subab taktırıyorum lpg için en iyi seçim BRC ve Prins bunlarda motora benzin,yağ püskürtme sistemi olduğu için motor uzun ömürlü oluyor iyi araştırıp yaptırın arkadaşlar bnm gibi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir