gönderen malialp tarih 29 Haz 2011, 19:21
Sayın Riogrande; öteki topik te de kendi lpg kitim hakkında birşeyler yazmıştım, burada da yazayım:)
Ben aracı alırken Daihatsu K. Maraş a götürdüm expertize, sağolsunlar hem araca baktılar, hem sohbet ettik, hemde 5 kuruş almadan güle güle binmemi söylediler.
Onların bir tavsiyesini sizinle de paylaşmak istiyorum; Benim teriosta lpg tankı 25 lt lik normal tank ve bagaj alt kapagının altındaki boşluga enine oturtulmuş ve etrafı profille desteklenerek çok düzgün bir görünüm verilmiş fakat bagaj bir karış kadar yükselmiş. servisin tavsiyesi ise; kendileri tüm araçlarına öyle yapıyormuş, tamponun arkasında şasinin altında bir boşluk var tankı oraya takıyorlarmış.Yani aracın dışına. Böyle olunca lpgnin varlığı hiç belli olmuyor ve bagaj orjinal kalıyormuş. Yapılanı görmedim fakat mantıklı geldi. Aşırı arazi merakınız yoksa bu şekilde yaptırmanızı tavsiye ederim ki bende gelecek yıl muayeneden önce o şekle dönüştürmeyi düşünüyorum.Ve mutlaka 300-500 e bakmadan brc yada atiker gibi orjinal bir lpg kiti taktırın rahat rahat binin.
Daihatsu Aşkına!
2005 SX AC MT TERIOS (ATOM KARINCA)