blackeagle yazdı:Teşekkkür ederim Levent Bey
Tabiki tavsiye edeceğim yer, şahıs vs var . İstediğiniz zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Öncelikle şunu açıklamak isterim aracım 30-35 kuruş arası yakıyordu benzinde. Aracı 10 gün önce aldım fulledim 80 km gittim tekrar fulledim yakıtını ölçtüm. Ve ruhsat çıkmadan hemen LPG kiti montajını yaptırdım. 800 km yol yaptım ve 20-25 kuruş arasına düştü yakıt. Sıralı sistem olduğu için ilk çalıştırmada kullandığı benzinide katalım. 22-27 kuruş arası olsun.Ve az yaksın diye çaba harcarcasına kullanmadım aracı gayet rahattım. Rahatsız edici bir performans kaybı olmadı. Ben araştırmalarım sonucu Daihatsu yetkili servislerin Atiker marka LPG sistemlerinin bayisi olduğunu gördüm. Demekki sorun yaşamıyorlar ki bayiliğini almışlar . Tabi ben serviste taktırmadım. Garantisi olmayan aracın servisle ilişiğini kesmek gerekir düşüncesinde bir insanımdır. O servislerde çalışıp kendi yerini açmış kaliteli ve yetenekli insanlar var. Hem siz kazanırsınız hem onlar. Gelelim hesap kısmına - tüp küçük özel simit 27 litrelik 22-23 litre arası gaz alıyor. Ayda 1000 Km yol yapıyorsanız cebinizden çıkacak 330 TL yerine 230 TL çıkacak. Sistemin fiyatı 1000 TL 10 taksit World kartınız varsa taksitlerinizi Ocak ayına da erteleyebiliyorsunuz. Aradaki oluşan 100 lira fark sistemi 10 ayda amorti ediyor. Altın kural yaptırdığnız yer mutlaka sık günde en az iki veya 3 dönüşüm yapan bir yer olsun emin olun işlerini biliyorlardır. Bu arada bagajın resimlerdeki işçiliği şahsıma ait onu yapanı bulamassınız ama benim yaptığım gibi yapabilirsiniz. Çok zahmetli değil projeminde telif hakkı yoktur.
Argyle sizede teşekkür ederim. Sanırım sizin soruların cevaplarınıda vermiş oldum.
Bu arada Sanırım mesajlarımda ara ara tekrarlıycam. Ankara da Terios Grubu oluşsun istiyorum. Yakın illerde olabilir. Buluşalım küçük geziler düzenliyelim bilgilerimizi paylaşalım istiyorum. Şimdilik pek iyi gitmiyor. Sadece iki kişiyiz bir Levent bey birde benUmarım çoğalırız.
terios-1-nesil-ankara-t2232.html
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir