lpg ve daihatsu

Daihatsu'dan Güncel Haberler (Bu bölüm Daihatsu ile ilgili haberler içindir. Modeller ile ilgili haberler için, ilgili modelin kendi sayfasının kullanılması rica olunur)

lpg ve daihatsu

Mesajtecimeroglu, 27 Ara 2007, 14:21

merhabalar
daihatsu Türkiye a.ş. araçları ülkemizde lpg li olarak pazarlamak için bir araştırma yapıyor. deneme amaçlı bir kaç araca 2a mühendislik tarafından brc montajı yapılmış fakat kesin bir marka kararı yok diğer markalarıda araştırıyorlar.
bütün üyelerimizin geçmiş bayramını kutlarım
hoşçakalın
otomobili sevdiklerinize bir ulaşım aracı haline getirmek yada ebedi görüşmeme aracı haline getirmek sizin kontrolünüzdedir.
Kullanıcı avatarı
tecimeroglu
Daihatsu Yetkili Servisi

Mesajcccengiz, 27 Ara 2007, 14:26

Bence bu çok güzel bir haber. Yakıt konusunda ekonominin ön plana çıktığı bu devirde kendi sınıfında ve motor hacminde olmayan diğer marka araçlara göre daha yüksek performans ve güç üreten Daihatsu modellerinin bir de LPG li olarak satılması, Daihatsuya sektörde artı değer katacaktır diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
cccengiz

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

MesajFaTiH, 27 Ara 2007, 14:26

işte budur!Sizden bu haberi bekliyordum ömer bey!Dün servisinize gelmiştim sirion umu bırakmaya;eda hanıma da sormuştum o da dün buradaydılar ama öyle birşeyden bahsetmediler demişti..Ben de üzülmüştüm ama daha yetkili bir ağız olarak sizden aksini duymak beni çok mutlu etti!Öğrendiğiniz gelişmeleri bizimle paylaşmaya devam ederseniz sevinirim!
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajUmut-Gultekin, 27 Ara 2007, 14:33

Chevrolet bile LPG'den sonra satışlarını patlattığına göre, zaten ekonomik olan Daihatsu araçları bence kapış kapış gider. :shock: :shock: Dört gözle bekliyoruz :!:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajcccengiz, 27 Ara 2007, 14:36

Özellikle Sirion'ların LPG li olarak satılması durumunda Siriona olan talep artacaktır ve bu durumda bizim eski kasalarımız benzinli olduğu için belki üvey kalabilirler :):) Ama arabalarımız gibisi yok piyasada :):)
Kullanıcı avatarı
cccengiz

MesajUmut-Gultekin, 27 Ara 2007, 14:45

cccengiz yazdı:Özellikle Sirion'ların LPG li olarak satılması durumunda Siriona olan talep artacaktır ve bu durumda bizim eski kasalarımız benzinli olduğu için belki üvey kalabilirler :):) Ama arabalarımız gibisi yok piyasada :):)

Motor aynı :) Biz de gider taktırırız :P
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Re: lpg ve daihatsu

Mesajcamoka, 07 Oca 2008, 10:39

lpg'nin denemeleri yapıldıktan sonra, Daihatsu Türkiye bizden de talep toplasın, bizim sirion'lara da uygun fiyatla garantili lpg takılsın canım. çok mu şey istiyoruz acaba?
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

MesajFaTiH, 07 Oca 2008, 10:50

Yaparlar zaten o şekilde dediğin gibi bir çalışma benm tahminim camoka..Ama tabii onlara yapılan işçilikle bizde ki aynı olur mu onu bilemiyorum!Mesela onlarda çok büyük bir ihtimalle lpg tankının dolum çıkışını benzin doldurma kapağının altına sığdırmaya çalışırlar..Tankın koyulacağı yer olarak özel birşeyler ayarlamaya çalışırlar bagajdan kaybetmemek için..!Ya da en azından daha estetik ve bagaj kullanımını zorlaştırmayıcı birşeyler ayarlarlar benim tahminime göre!Yoksa uyduruk bir biçimle tutup da galerilerinde satmaz diye düşünüyor;ümit ediyorum!Bize de aynı işçiliği gösterecek;yapacaklarsa ne âlâ dediğin gibi!! :wink:

İşte İtalya da satışta bulunan lpg li Sirion:
Eklentiler
adsız2.jpg
Bagaj yükleme eşiği yine aynı seviyesini koruyor..Bagaj kaybı YOK!Bagaj zeminini kaldırdığınızda işte size lpg tankı!Herşeyiyle mükemmel işçilik!!
adsız1.jpg
Her iki yakıt aktarım yolu da tek bir kapak altında:Orjinal kapak!
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajSirion gti, 07 Oca 2008, 13:35

Benim sirionum lpg 'li ben şimdiden üvey kalmaktan yırttım.
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Dön Daihatsu'dan Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir