alpheus yazdı:Bu karoser altını gerçekten ben de merak ettim. İşyerinde bir arkadaş ile konuştuk. Şu an ortalama bir depo ile 420 km yapıyorum. Yani kaba hesap, km'de 3,33 tl'den hesaplarsam 0,34 kuruş yakıyorum. LPG taktırırsan da 0,20 kuruştan aşağı yakmasın diyor. Sizce arabanın orjinalliğini bozup, daha da önemlisi +1200 TL masraf yapmaya değer mi?
Allahım aklım karıştı =)
andry yazdı:Arkadaslar,
aracınızı kesip biçmeden önce ltf mesajımı okuyun:
materia araçların arka şasi kımında (yani karoserin altında) adeta bir LPG tankı saklama gözü bulunmaktadır. yani öyle stepne havuzuna 35L tankı koymaya ya da araç gövdesini kesmeye kaynatmaka falan gerek yok...
43L tank çok iyi bir şekilde yerleşmekte ve aracın LPG'li olduğuna dair geride hiçbir iz bırakmaktadır.
BRCveya Atiker farketmez her iki sistemi de yaptırabilirsiniz. Ben yıllarca BRC kullandım , bu defa Atiker'i tercih ettim; nedeni sırasıyla:
1) Daihatsu servisinin BRC için verdiği garanti ülke çapında değildir. O ildeki servisin size duygusal sebeplerden (periodik servis alan müşterisini kaybetmemek için) verdiği bir sözdür, yasal bir dayanağı yoktur.. İleride yaşayacağınız bir sıkıntıda hukuken yalnızsınız..
2) Atiker ile BRC'nin sistemleri arasında teknoloji açısından hiçbir fark göremedim...
3) Atiker yerlidir, yedek parçası bol ve daha ekonomiktir..
4) Ben ruhsat işlemleri hariç bu işi nakit 1100Tl'ye yaptım ; BRC için 700 TL daha fazla vermem gerekecekti..
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir