Lütfen Yardım

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

Lütfen Yardım

Mesajgönderen farukayata tarih 28 Haz 2011, 11:55

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.

Şu an kullandığım 2 aracım var 1 tanesi Vw Polo 2006 ,1 tanesi ise Daewoo Tico(4 Lt/100 km yakıt yakıyor)
bunlardan Polo yu satıp Daihatsu almayı düşünüyorum ancak bir türlü karar veremedim.

*Daihatsu almalımıyım?
*Alacaksam Srionmu , Cuoremi almalıyım?
*Vitesi Manuelmi otomatikmi olmalı?
*Low grade High grade nedir ? hangi yıldan sonra kaldırıldı?
*Baktığım bazı cuorelerde GLX yazmasına rağmen klima otomatik cam yok bazılarında var?
*GS, TS, GLX, CLX, yazan araç ilanları var. Cuorenin Çeşitleri ve gerçek özellikleri nedir?
*Srion için genelde LS model yazmışlar Sirionun donanım çeşit isimleri ve donanımları nedir.?
*Cuore olsun sirion olsun nasıl araçlardır? tavsiye edermisiniz? Öne çıkan yakıt tasarrufu yanında başka artısı varmı ?
*Bu araçların bilinen Kronik sorunları varmı ?
*Alınacak araçta km 100 binin üstünde ise sorun çıkarırmı?
*Cuorenin teknik verileri yakıt tüketimi , ağırlığı nedir?
*Mecburiyet halinde Cuore ile uzun yola çıkılırsa ne olur ?
*Bazıları bu araçların piyasasının olmadığını ve alırsam elimde kalacağını söylüyor, nedersiniz?

bu ve buna benzer sorular yumağı :) . Ama tipi çok şürün geliyor bana Cuorenin.
Sirion 2004 kasası eh işte , ama 2006 kasası hiç hoşuma gitmiyor.
Şimdiden Teşekkürler...
farukayata

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: Lütfen Yardım

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 28 Haz 2011, 14:12

Sorduğunuz soruların hepsinin cevabı sitemizde mevcut. Biraz araştırırsanız bütün sorularınıza cevap bulacaksınız.

Not: Sahibinden.com'daki donanım seviyelerine itibar etmeyiniz! Cuore için iki donanım seviyesi mevcut: High Grade ve Low Grade. İlanlarda gördüğünüz Cuorelerin neredeyse tamamı Low Grade'dir, High Grade az bulunan bir donanım seviyesidir. Bir Cuore'nin High Grade olduğunu ilk bakışta dıştan krom panjur, içten ise devir göstergesi ile ayırt edebilirsiniz.
Geri kalan soruların cevabı için sitede biraz daha mesai harcamalısınız... (Bir ipucu: sitenin sağ üst köşesindeki arama motrunu kullanabilirsiniz.)
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir