MATERİA ARIYORUM

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

MATERİA ARIYORUM

Mesajgönderen uchurum tarih 13 Mar 2011, 00:09

S.a Arkadaşlar Herkese Merhaba Bendede Uzun Bir Süredir Materia Tutkusu Başladı Hatta Aşka Dönüştü Diyebilirim Bende 97 Honda Euro Civic var Satıp Materia Almayı Düşünüyorum ama Param Yetmiçek Büyük İhtimalle 15 Bin Peşinat Verip Geri Kalanıda Vadeyle Alabilcegim Bi Yer Varmı İstanbulda Bilen Varsa Yazarsa Çok Sevinirim Herkese Mutlu Materia'lı Günler
uchurum

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Materia

Re: MATERİA ARIYORUM

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 13 Mar 2011, 08:22

umarım gönlünden geçen MAteria'yı istedigin koşullarda bulursun :wink: Umarım aramıza en kısa sürede katılırsın.Araçla ilgili herhangi bir soru işareti varsa kafanızda bizlere sorabilirsin.
goztepeli_TR

Marka: Daihatsu

Mesajgönderen uchurum tarih 13 Mar 2011, 19:24

Saol Kardeşim Teşekkürler Bügün Saat 11 gibi Ümraniye devlet hastanesinin ordaki araba pazarına gittim berki bi umut materia bulurum diye yok koca pazarı alt üst ettim tek bir materia göremedim ordan altunzadeye geçtim orasıda aynı oldu tek bir materia bulamadım artık geri kalan kısmını borç harç bulucam ama alıcam araç piyasada yok ne garip :) sahibinden arabam araba.com hepsini düzenli olarak bakıyorum ama hepsi olumsuz umarım en kısa zamanda kavuşurum materiama :)
uchurum

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi

Mesajgönderen goztepeli_TR tarih 13 Mar 2011, 23:48

alan memnun kalınca satanı da pek olmuyor :D
goztepeli_TR

Mesajgönderen kepir tarih 21 Mar 2011, 15:48

uchurum yazdı:Saol Kardeşim Teşekkürler Bügün Saat 11 gibi Ümraniye devlet hastanesinin ordaki araba pazarına gittim berki bi umut materia bulurum diye yok koca pazarı alt üst ettim tek bir materia göremedim ordan altunzadeye geçtim orasıda aynı oldu tek bir materia bulamadım artık geri kalan kısmını borç harç bulucam ama alıcam araç piyasada yok ne garip :) sahibinden arabam araba.com hepsini düzenli olarak bakıyorum ama hepsi olumsuz umarım en kısa zamanda kavuşurum materiama :)

dostum sahibinden deki ilanlarda birçok materia var,hepsinde bir sıkıntı mı mevcut, sorun nedir?
Kullanıcı avatarı
kepir

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen arda35 tarih 27 Mar 2011, 20:41

ayıp sahibinden.com satılan materia lar için ne demek istiyor anlamadım...!!!!
arda35

Mesajgönderen yalcinuven96 tarih 01 Nis 2011, 15:50

İyi gunler arkadasim bizim materiayi aldigimiz yerde 2010 gri materia var gold eger dusunursen ozelden yazarsin
yalcinuven96

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir