Arkadaslar herkese merhaba;
öncelikle; üye oldugum baska bir forumda daihatsu ile ilgili yorumları dikkatimi çeken ve bu siteyi kuran umut gültekin beye tesekkür ediyorum güzel bir paylaşım platformu olmus.
daihatsu benim de uzaktan uzaga sempati duydugum bir marka idi ancak materia'yı görmemle birlikte bu sempati aska dönüstü diyebilirim. her aşkta oldugu gibi materianın ic mekan 'sadeligine' karşı gözüm kör o yüzden ilgi ve sevgim had safhada. uzun zamandır internetten materia videoları/testleri/yorumlarını takip ediyorum bir aksilik cıkmazsa bundan sonraki aracım materia olacak. yalnız beni su an icin en cok düsündüren sey materia nın bagaj hacmi. 230 lt olarak ölçülen hacim arka koltukların öne kaydırılması ile epey bir genişliyormus(600 lt üzeri). su an hatcback bir arac kullanıyorum ve onun da bagaj hacmi materia ile hemen hemen aynı (230 lt) bu haliyle bagaj oldukca kücük ve özellikle uzun yolda cok yetersiz kalıyor. benim merak ettigim materia da arka koltukları öne kaydırınca genisleyen bagaj hacmi ne kadar kullanıslı oluyor hem arkada oturanlar icin hem de bagaj kullanımı acısından.
misal memlekete gitmeye niyetlendigimde; 3 kisilik bir ailenin bagajını rahatlıkla alabilir mi ? çocuk arabası, puseti sıgar mı, yani kısacası bagaj konusunda sıkıntı ceker miyim?
bulundugum ildeki daihatsu bayiinde materia olmadıgı icin gidip test edemiyorum henüz yolda karsıma bir materia da cıkmadı hani görsem sahibinden rica edip bagajını inceleyecegim ama yok. o yüzden materia kullanıcılarından yardım bekliyorum.
herkese kazasız sürüsler dilerim