ufolog yazdı:öncelikle vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.materia hakkında siteden yeterince bilgi sahibi oldum zaten ama materia kullanan çevremde çok kullanan olmadığı için yakından görme şansına sahip olamadım. sıfır materia yok demişsiniz ama dün aradığım yetkili satıcı sıfır materia için bana 29 500 fiyat verdi. şimdi siz sıfır yok deyince şaşırdım açıkçası.ben sıfırını almak istiyorum çünkü.alır almazda lpg takıtırıcam lpg ile uyumu nasıl.şimdiden teşekkür ederim.
ufolog yazdı:ya arabaya aşık oldum hocam açıkçası ama çevremdekileri ikna etmek zamanımı alıyor yoksa bir dakika durmayacağım ama sşzşn bilgileriniz ışık oldu bana çok teşekkür ederim.
ufolog yazdı:değerli cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum çevremdeki tepkiler beni çok bunalttı gerçekten bana sunulan teklifler şu materia alacagına honda civic al dediler baktım internetten araba 100 000 km de 2005 model 26 000 lira istiyolar neden 100 000 km arabaya o kadar para dökeyim ki tamam hondada japon ama daihatsuda japon dediğimde daihatsuyu satamazsın diyorlar.sunulan örnek şu 27 000 liraya 2009 sıfır materia buldum onu aldığında 1 sene sonra 15 e bile satamazsın diyorlar aklım çok karışık ama MATERİA aşkı çok büyük.....Allah izin verirse şartları zorlayıp alacağım arabamı....hepinizin mesajları için tekrar teşekkür ediyorum gerçekten....
ufolog yazdı:değerli cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum çevremdeki tepkiler beni çok bunalttı gerçekten bana sunulan teklifler şu materia alacagına honda civic al dediler baktım internetten araba 100 000 km de 2005 model 26 000 lira istiyolar neden 100 000 km arabaya o kadar para dökeyim ki tamam hondada japon ama daihatsuda japon dediğimde daihatsuyu satamazsın diyorlar.sunulan örnek şu 27 000 liraya 2009 sıfır materia buldum onu aldığında 1 sene sonra 15 e bile satamazsın diyorlar aklım çok karışık ama MATERİA aşkı çok büyük.....Allah izin verirse şartları zorlayıp alacağım arabamı....hepinizin mesajları için tekrar teşekkür ediyorum gerçekten....
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir