Materia Double Din Çerçevesi Sipariş

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Re: Materia Double Din Çerçevesi Sipariş

Mesajgönderen setlerss tarih 02 Kas 2011, 20:53

EceLMeriC yazdı:Dostum onlarıda yapmak basit oto döşemeciye getir Spor çift dikiş yaptırcaksın bende geçen hafta çünki oto döşemeciye getirdim araç içini döşetcektim oralarıda döşetcektim kapı iç kolları adam oraya spor çift dikiş yapıcaz demişti oto döşemeciye yaptırabilirsin yani 1 saatini almaz. Module gelince tabiki 4 camı kaldırıyor hepsi açıksa cam motoru yanma vb. gibi sorunlar olmuyor merak etme + olarak Cyclone yağmur sensörü ve far sensörüde taktırıyorum ben gittigidiyor dan almıştım onlarada bir göz at

Ecelmeric hangi oto döşemeciye gittin önümüzdeki hafta izinliyim bayram sonrası gidebilirim spor çift dikiş aynen dediğin gibi çok güzel oluyor.yağmur sensörü far sensörü kanıma giriyorsun...
setlerss

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Mesajgönderen mirzacik tarih 02 Kas 2011, 21:36

Fatih çok sağolasın, acaba bunu burda bulabilirmiyiz ki?
mirzacik

Model: Sirion 2. Nesil

Mesajgönderen EceLMeriC tarih 02 Kas 2011, 23:29

Samsun Genç Otomotiv de yapıyorlar, yani tüm oto döşemecileride yapar sadece spor çift dikiş diceksin, yağmur ve far sensörüne gelince valla ufak tefek şeyler ama araca özellik katıyor araç dolu dolu oluyor tavsiye ederim. :) Sen hangi şehirdeydin istanbulmuydu?
EceLMeriC

Mesajgönderen mess tarih 03 Kas 2011, 10:20

setlerss arkadaşım kusura bakma çerceveyle ilgili mesajı yazdıktan sonra işin açıkcası mesaj yazdığımı unuttum ve uzun bi süreden beride foruma girmiyorum.materiamda navitech bdt 8800 multımedia var demiştim.ben aracımı aldığımda üzerinde vardı.aynı zamanda tavandada mönitörüm var.fotoğrafıda paylaşıcam.ben izmirde oturuyorum aldığım aracı aldığım arkadaşta izmirde 6.sanayide taktırmış cihazı.ama az önce çerceveyi görünce aslında benim cihazın cercevesiz çokta güzel durmadığını farkettim.bu çerceveden bende almak isterim ama cihazıma cd koymak istediğinizde kapak öne doğru açılıyo.o yüzden heralde bu çerceve benim işim yaramaz heralde dimi ??? bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim
mess

Mesajgönderen mess tarih 03 Kas 2011, 10:54

arkadaşlar bir türlü fotoğraf eklemek için herhangi bir buton bulamıyorum.buraya nasıl resim ekleyebilirim ??????????:)))))
mess

Mesajgönderen setlerss tarih 03 Kas 2011, 11:10

EceLMeriC yazdı:Samsun Genç Otomotiv de yapıyorlar, yani tüm oto döşemecileride yapar sadece spor çift dikiş diceksin, yağmur ve far sensörüne gelince valla ufak tefek şeyler ama araca özellik katıyor araç dolu dolu oluyor tavsiye ederim. :) Sen hangi şehirdeydin istanbulmuydu?

Dostum ben istanbulda oturuyorum sen samsundamısın?bizim buradaki döşemecilere soracağım...
setlerss

Mesajgönderen EceLMeriC tarih 03 Kas 2011, 11:31

Aynen dostum samsundayım bir sor kesin yaparlar basit yani okadar zor bişey değil tutsa 4 kol 50 tl felan tutar
EceLMeriC

double din çerçevesi kullananlar

Mesajgönderen mess tarih 08 Mar 2012, 22:09

arkadaşlar herkese merhabalar .çok uzun süredir foruma giremiyordum.bi aralar double din çercevesi almak için uğraşan arkadaşlar vardı.arkadaşlar bu çerceveleri aldınızmı ve taktırdınızmı.aldıysanız kaç paraya maloldu ve mümkünse araçlarınızdan fotoğraf koyabilirmisiniz .şimdiden teşekkürler.fotoları kişisel mail adresimede gönderebilirsiniz. (merbenlioglu@hotmail.com )
mess

Önceki

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir