setlerss, arkadaşımız açıklama yapmış fakat ben tekrar açıkliyim, Aşağıdaki resimde görmüş olduğunuz uygulama materia için yapılmış; yani Double Din bir teyp şimdi aracın orjinal teybini çıkarıp yerine Double Din bir teyp takarsanız tabiki teyp yuvaya oturmıcak ve yanlardan açık bırakcak çirkin bir görüntü oluşacak resimdeki gibi bir uygulama yapmak içinde Phonocar Materia için Double Din Çerçevesi yapmış bu çerçeve ile Double Din teyp sorunu kalmıyor orjinal teybinizi çıkarıp yerine İstediğiniz bir marka Double Din ekranlı teyp taktırabiliyorsunuz. Bu parça türkiyede yok Almanya,Fransa,İspanya,Japonya ve İtalyada var bu dediğim ülkelerden PHONOCAR mağazasından direk alırsanız ve ben almaya çalıştım 100 Euro fiyat olarak kargo felan hariç

Şimdi Çağlayan Elektronik İthalatçı ve phonocar'ın bayiisi olduğu için toptan alıyor ve kdv dahil 49 Euro'dan bize ulaştırıyor. Fiyatı gayet uygun ve kaliteli bir ürün tartışılmaz. Bu ürünü İthalatçı firma 10 adet isteğimiz doğrultusunda getirecek 2 adet biz aldık şimdiden 2 hafta içinde ürün türkiyeye gelcek sanırım konuyu anlatmışımdır. Dağıtmadan

ürünün uygulaması ve ürün resmi aşağıdadır.