Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

materia hakkında bilgisi olanlar cevaplayabilirmi

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

materia hakkında bilgisi olanlar cevaplayabilirmi

Mesajtalip, 04 Ağu 2009, 17:12

materia hakkında bir kaç sorum olacak gold donanım ile ilgileniyorum.
1-arka frenler kampana mı yoksa disk mi
2-arka koltuklar kaydırılıyor kademeli olarak mı yoksa en ön pozisyondan en arka pozisyona mı alınıyor
en ön pozisyonda dizlerin durumu nasıl oluyor
3-değişik donanım seçenekleriş gördüm 2, elden bahsediyorum gold donanımda kaç hava yastığı var
4-bagaj hacmi nasıl sıkıntı falan olurmu uzun tatile giderken
5-arka maşpiyeller standat değilmi bazılarında var bazılarında yok
talip

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: materia hakkında bilgisi olanlar cevaplayabilirmi

Mesajbailiwick, 05 Ağu 2009, 13:59

Ben Materia Gold otomatik kullanıcısıyım. Sorularınızı cevaplamaya çalışıcam.
1- Arka frenler kampana.
2- Arka koltuk, ön koltuk nasıl kayıyorsa aynen öyle kayıyor.Yani kademeli olarak kayıyorlar. Sadece ön ve arka olarak değil. En öne alındığında diz mesafesi fena değil ama hiç en öne alma ihtiyacı duymadım.
3- Hava yastıkları silver da gold da aynı olması lazım. Sürücü ve yolcu hava yastıkları ve yan hava yastıkları mevcut.
4- Bagaj hacmi alırken en korktuğum şeydi. Fakat koltukları hep en arkada kullanmama rağmen çok bagaj çok rahat yetiyor. Bunun nedeni de araç yüksek olduğu için diklemesine yerleştirme imkanınız var. Eski aracım polonun bagajına 2 tane büyük bavul koyamıyordum. Fakat Materia da 2 büyük bavulu dikip çok rahat sığdırabiliyorum.
5- Arka maşpiyeller orijinal.
bailiwick

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir