Materia Hakkında

Daihatsu'nun, Mini-MPV segmentindeki aracıdır. Kübik görünümü ile tam bir göz mıknatısıdır. Japonya pazarında Subaru Dex adı altında da satılmaktadır.

Materia Hakkında

Mesajgönderen Stranger tarih 12 May 2011, 22:23

Merhaba arkadaşlar yeni materia almayı düşünüyorum fakat aklımda bir çok soru işareti bulunmakta sizlerdende düşüncelerinize , yorumlarınıza ve bilginize ihtiyacım var.

-Materia yedek parçası mevcutmu? ve servis dışında yani sanayilerde parça satıcılarında materia parçaları bulunurmu? Materia parçaları türkiyede servislerde mevcutmu yoksa yurtdışındanmı geliyor parçalar Örnek; Far,Stoplar,Dikiz Aynaları,?

-Materia baskı,balata ve bakım ücretleri nekadardır?

-Tüp taktırmayı düşünüyorum materia'da gizli bir bölüm olduğunu okudum yani tüpün sorunsuz şekilde gizli bir şekilde monte ediliyormuş böyle birşey varsa acaba servis bunu bilirmi yada bilen varmı? LPG taktırdığımda araç gidişinde bir olumsuzluk olurmu yani güç kaybedermi yani uyumlumu motor LPG'ye Fiyat olarak uygun ATİKER mevcut atiker kullanan varmı ve memnunmu?

-Fiyat olarakda 2009 model 21binde düz vites siyah kazası boyası bir sıkıntısı yok 23 BİN TL sizce fiyat uygunmudur?
Stranger

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: Materia Hakkında

Mesajgönderen materia buz mavisi tarih 12 May 2011, 22:48

Stranger yazdı:Merhaba arkadaşlar yeni materia almayı düşünüyorum fakat aklımda bir çok soru işareti bulunmakta sizlerdende düşüncelerinize , yorumlarınıza ve bilginize ihtiyacım var.

-Materia yedek parçası mevcutmu? ve servis dışında yani sanayilerde parça satıcılarında materia parçaları bulunurmu? Materia parçaları türkiyede servislerde mevcutmu yoksa yurtdışındanmı geliyor parçalar Örnek; Far,Stoplar,Dikiz Aynaları,?

-Materia baskı,balata ve bakım ücretleri nekadardır?

-Tüp taktırmayı düşünüyorum materia'da gizli bir bölüm olduğunu okudum yani tüpün sorunsuz şekilde gizli bir şekilde monte ediliyormuş böyle birşey varsa acaba servis bunu bilirmi yada bilen varmı? LPG taktırdığımda araç gidişinde bir olumsuzluk olurmu yani güç kaybedermi yani uyumlumu motor LPG'ye Fiyat olarak uygun ATİKER mevcut atiker kullanan varmı ve memnunmu?

-Fiyat olarakda 2009 model 21binde düz vites siyah kazası boyası bir sıkıntısı yok 23 BİN TL sizce fiyat uygunmudur?

öncelikle sunu soyleyeyim servise goturmen en mantıklısı cunku diger araclar gibi agır masrafı olmuyor materia nın , ben yeni goturdum 45000 bakımını balatalar dahil 320 tl ye hallettiler.... serviseri mevcut sorun olmuyor... wentgas sıralı sistem taktırdım 1200 tl ye mal oldu ve aracın gidişinde hic bir sorun olmuyor. 220 tl yakıyor km de, senin almayı dusundugun manuel vites daha az yakar. stepne bolumune koydurdum 32 litrelik depo, ve 1 depo ile 320 km yapıyorum, fiyat fazla bu fiyata gold modelini alabilirsin ...
BUZ MAVİSİ MATERİA 41 US 444 ( İSTANBUL)
materia buz mavisi

Re: Materia Hakkında

Mesajgönderen Stranger tarih 12 May 2011, 22:58

LPG için stepne bölümüne bir uygulama yaptılarmı yani çekiç felan vurdularmı yoksa oraya tam uydumu? ve sağlıklı oluyormu orda güvenlimi? Verdiğim fiyat gold modeli için ama servis durumunuda bir araştırıp ondan sonra karar verim dedim yarın erkenden servisine gidicem parça durumunu ve tedarik sürelerini sorucam

Birde sormak istediğim aracın senelik vergisi nekadar acaba?
Stranger

Dön Materia

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir