4ünü birden 60 yada 65 yanak yaparsan cok daha iyi sonuc alabilirsin.hatta coure diye bir arkadaş vardı forumda 65 yanak taktırtmıştı ve çok memnun kalmıştı.gerçi arabasını satıp cruze almıştı sanırım.
55 yanak lastike göre daha az ses ve daha rahat bir yolculuk sunuyormuş.55 bana göre bizim materia lara ince.bende yaza dogru 17inch OFSET jant almayı düşünüyorum.ankara nın yolları yine İmzir'e göre iyi oldugu için 17'' jant ile birlikte mecburen 45 yanaka geçiş yapıcam.konfordan ödün vericem ancak 17 ofset jant bu araca biçilmiş kaftan.mukemmel bir görsellik sunuyor.Yazarken bile agzımın suyu aktı

sonucta turkiye yolları maglum köstebek yuvası bence 60 ya da 65 yanak çok daha rahatlık sunar.
Şu sıralar İzmir'in beter köstebek yollarından ötürü( metro çalışması b.ku yüzünden

bi bitiremedi ş.frsizler şunu.şükür mayıstan itibaren ankara ya gidiyom kurtuluyom izmir'den) aracımın sağ alttan ama nerden geldigini tam bilmiyorum bir kasise veya çukura girdigimde tıkır tıkır diye bir ses gleiyor.amortisörlerden geldigini tahmin ediyorum ama sorun yok gibi amortisorlerde..forumu araştırdıgımda da bikaç arkadaş park sensörünün kutusundan bahsetmişti..sizde de bu sorun oldumu hiç.park sensörünün oldugu kısım da, çukura veya kasise girdiginizde tıkır tukur bir ses.