halil_1976 yazdı:anladim arkadaslar , yardiminiz icin cok sag olun. daihatsu sahibi olmak icin gerekli sevyeye sahib degilim ben herhalde, basit bi basliktan bu kadar yardim sever cevaplar alip onlari anlamakta zorluk cekiyorsam... bu benim bu daihatsu olayina hazir olmadigimi gösterir ....
Gereksiz yere alınganlık yapıyorsun arkadaşım.
Sitede biraz mesai harcasaydın, sorduğun soruların hepsinin onlarca kez tekrar tekrar yazıldığını çizildiğini görürdün. Aynı soruları tekrar tekrar cevaplamak da site üyelerini bir yerden sonra bıktırıyor takdir edersin ki.
Ve yine bu siteyi azıcık inceleseydin, herkesin ne kadar yardım sever olduğunu, sitemizde ne kadar samimi ve sıcak bir arkadaşlık ortamı olduğunu görürdün...
Ayrıca Daihatsu sahibi olmak için herhagi bir statüye ve seviyeye sahip olmaya gerek yok, hiçbirimiz gökten zembille düşmedik Daihatsularımızın içine...
Daihatsu kolay ulaşılan, zor vazgeçilen bir tutkudur...
Keşke tanışıklığımız bu biçimde olmasaydı, site üzerinde biraz daha fazla mesaiyle ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın...
Umarım gönlünden geçen bir Materia'ya en kısa sürede kavuşur ve aramıza aktif bir kullanıcı ve üye olarak dahil olursun...
Görüşmek üzere...